Накрутка переглядів у Телеграм: Топ-7 сервісів для досягнення успіху

Перегляди під постами у групах та каналах Телеграм – це показник, за яким можна оцінювати потрібність опублікованого контенту. Групи з великою кількістю переглядів краще ранжуються у соціальній мережі, вони знаходяться на перших місцях у пошуковій видачі. Якщо ви тільки почали вести канал, набрати потрібну активність допоможе накрутка переглядів Телеграм.

Сьогодні ми розповімо, як працює накрутка переглядів у Телеграм, а також розглянемо декілька сайтів для отримання показників та критерії вибору надійного сайту для замовлення послуг.

v_ulEGd3B2S61XAQA3YdzJtPKPHn4p3xc_AxYTlBo29DL8A8Yl7jJMtl3AkDqTSMdiBSsTfQs-BnkAslylPoNSCwPCnA4_bBZLPdHXdiMAshF4vEEYnfzWbfIChOzTjhzoHxdPoEUbbwQweIVruYHZk

Сервіс № 1 ???? — LikesID.com

Накрутка переглядів на Телеграм пости з LikesID – це простий і зрозумілий процес, який допоможе покращити статистичні показники на вашій сторінці. Сайт працює за принципом пакетних пропозицій – є кілька варіантів з різною кількістю переглядів усередині. Ви можете вибрати відповідний вид послуги в залежності від кількості глядачів та вартості.

Накрутка переглядів Телеграм за допомогою цього сервісу має ряд переваг:

  • Мінімальна кількість глядачів – від 100 штук. Ви зможете оцінити особливості роботи сервісу з мінімальними фінансовими вкладеннями. Також невеликі пакети стануть ідеальним рішенням для груп із невеликою кількістю підписників;
  • Кваліфікований сапорт. Якщо під час замовлення у вас виникли питання чи складності, ви можете скористатися допомогою сапорту. Підтримка працює цілодобово та відповідає протягом кількох хвилин.
  • Повна конфіденційність. Для замовлення не потрібно вказувати жодну конфіденційну інформацію від вашої сторінки. Достатньо буде просто ввести посилання на групу чи канал.
  • Декілька зручних платіжних систем. Ви зможете оплатити послуги за допомогою банківської картки, електронного гаманця або криптовалюти;
  • Швидкий старт. Накрутка переглядів у Телеграм розпочнеться протягом 15 хвилин після оплати.

Скільки коштує накрутка переглядів Телеграм

Накрутка переглядів у ТГ на цьому сервісі здійснюється пакетами. Ось кілька варіантів, доступних для замовлення:

  • ???? 100 осіб – 0,99 долара;
  • ???? 1000 – 1,99 долара;
  • ???? 10000 – 7,99 долара.

Вибирайте пакет послуг залежно від кількості людей, які підписані на ваш канал. Якщо підписників мало, а глядачів під постами буде надто багато, це викличе підозри в адміністрації сервісу.

Сервіс № 2 ???? — Socialboss.org

Аналогічний сервіс, де вам буде доступна автоматична накрутка переглядів Телеграм. Сервіс працює не тільки з ТГ, але й з іншими соціальними мережами – з Інстаграмом, Ютубом, Фейсбуком та ін. Для самого Телеграма будуть доступні такі додаткові види активності, як підписники та реакції. Для зручності можна відсортувати всі доступні пакети за ціною, щоб вибрати найкращий варіант. Мінімально тут також можна замовити 100 переглядів за 2,99 долара.

R_LlaP5H1jo8t98BtIrSaLf51jCdFnTRH3f8f6CU0tt1C3Lh6tTZznhupZRV9Ysn1mpUTyt1beZbxC7HLwmINDMRj4OlsUcrVb1axuGSSW5a5xFKuuRoC8hfkozj-kXg_uNa1zXjHWUjkbyi3QzMTec

Як працює накрутка переглядів у Телеграм

Сайт має англомовний інтерфейс, при цьому накрутка переглядів Телеграм каналу не викликає у вас складнощів. Весь процес включає наступні кроки:

  1. ???? Відкрийте сайт сервісу та натисніть кнопку “Всі послуги” у верхній частині.
  2. ???? Серед списку підтримуємих соціальних мереж виберіть “Телеграм” і у списку, що відкрився, натисніть на потрібний вид активності. У нашому випадку це глядачі для постів.
  3. ???? Ознайомтеся з доступними пакетами та натисніть “Купити” під відповідним.
  4. ???? Вкажіть посилання на групу або канал у ТГ. Також потрібно буде ввести адресу електронної пошти – адміністрація сервісу надішле туди необхідну супровідну інформацію.
  5. ???? Проведіть оплату будь-яким зручним способом. Підтримуються банківські картки, електронні гаманці та крипта.

Сервіс 3 — Webs Sky-ua 

Накрутка переглядів Телеграм в Україні буде доступною і за допомогою цього сервісу. Він також працює не лише з ТГ, а й з іншими соціальними мережами. Платформи, що підтримуються, ви зможете знайти у верхньому меню навігації на сайті. Для замовлення послуги натисніть на потрібну соціальну мережу, перейдіть до списку активності, що накручується, і натисніть на кнопку “Замовити” поряд з відповідною. Ви також можете відкласти послугу у “Вибраному”, якщо хочете оформити замовлення пізніше.

Є кілька варіантів переглядів – це іноземні глядачі та користувачі з України. Останні обійдуться дорожче.

На сайті немає інформації про гарантії, що надаються. Також для відстеження статистики накрутки в Телеграм потрібно зареєструватися та увійти до Особистого кабінету. Це займає додатковий час.

Сервіс 4 — SmmMarket 

Якщо вам потрібна накрутка переглядів у Телеграм канал, ви можете скористатися цим сервісом. Він англійською мовою, але через налаштування можна змінити мову у футері сайту. Він підійде для просування сторінок в ТГ та в інших соціальних мережах, у тому числі в Інстаграмі, Тік Тоці, Твічі, Твіттері, Фейсбуці та ін. Для ТГ будуть доступні перегляди для постів та підписникі. Мінімальне замовлення – від 500 штук, це не дуже зручно для невеликих каналів, які тільки розпочали свою діяльність у соціальній мережі.

Щоб накрутку переглядів на пости Телеграм, достатньо вибрати соціальну мережу та необхідний вид активності. Далі за допомогою перемикача встановіть потрібний обсяг послуги. Для покупки необхідно вказати посилання на канал, адресу електронної пошти, що діє, і купон на знижку (якщо є). Наступний крок – вибір способу оплати за перегляди Телеграм. Якщо ви використовуватимете криптовалюту, отримаєте додаткову знижку у розмірі 20%. Залишиться лише почекати старту розкручування. Під час вивчення сервісу інформацію про гарантії клієнтам не вдалося знайти.

Сервіс 5 — Pr.Sky

Ще один сервіс, який може стати вам у пригоді, коли буде потрібна накрутка переглядів Telegram. За допомогою нього ви зможете виконати просування своїх акаунтів у соціальних мережах без особливих складнощів – просто замовте послугу, а час, що звільнився, зможете витратити на створення якісного і цікавого контенту для сторінки.

Сервіс працює із соціальними мережами вже понад 3 років, тому має певний досвід у сфері просування. Весь процес повністю оптимізований, тому старт розкручування відбувається у максимально стислий термін. Внести оплату можна з банківської картки або через сервіс Приват24.

Для Телеграм будуть доступні не тільки перегляди, але і реакції, а також нові люди. Це дозволить поступово збільшувати статистичні показники на сторінці. Для відстеження результатів розкручування потрібно буде створити обліковий запис. Також мінімальний пакет із послугами тут становить 500 глядачів, для каналів-новачків такий обсяг не дуже підійде.

Сервіс 6 — AddMefast

Сервіс покликаний допомагати вам посилювати свою присутність у різноманітних соціальних мережах, у тому числі і в Телеграмі. На відміну від інших описаних сайтів, цей сервіс – це біржа з мікрозадачами, де працюють реальні користувачі. По суті ви створюєте завдання для інших користувачів, а за виконання платите їм гроші.

Щодня користувачі можуть отримувати по 400 монет, які можна витратити на просування. Також на сайті можна не тільки замовляти послуги, а й працювати як виконавець. Це дозволить розпочати розкручування без вкладень – ви зможете накопичити потрібну кількість монет для запуску повноцінної рекламної компанії.

Спосіб підійде для накрутки переглядів у невеликій кількості. В іншому випадку весь процес займе надто багато часу.

Сервіс 7 — LikesRock

Якщо вам не важлива швидкість, з якою будуть накручуватись перегляди Телеграм, і ви більше прагнете заощадити рекламний бюджет, можете скористатися ще однією мікробіржею. Як і в попередньому варіанті – ви створюєте завдання, описуєте, що потрібно від виконавця, встановлюєте вартість. Люди, які працюють на біржі, заходять на ваш канал, переглядають публікації та отримують оплату за свої дії.

Щоб накрутити кількість переглядів, можна нічого не вкладати – для цього вам просто потрібно буде виконувати завдання від інших користувачів. Для новачків цей варіант може бути оптимальним. При цьому на біржі відсутня інформація про гарантії – ви ніяк не зможете проконтролювати, чи конкретний користувач переглянув ваш пост, чи ні.

7cM7eE9brUsO1s_ORFpS_45MwgH_J1KRTWl8NAMgQf-YSrUuzH28aUjMQIXSd9p05GNsSECgg1Hyp4grj4nHj3VdsaaJfhNqj9OuOVkRiGPXuXJP1NOsmS3QoZxvde5PT0Md52-2lYtyzetUCFBhXbo

Як вибрати сервіс, де можна накрутити перегляд Телеграм

Якщо вам потрібна накрутка переглядів на пості Телеграм, варто починати з вибору відповідного сервісу або платформи. Це досить важливий крок, від якого залежатиме ефективність всього процесу. Ми зібрали кілька важливих критеріїв, які допоможуть правильно вибрати сайт, де ви зможете купити перегляди:

  1. ✔️ Репутація та надійність. Проведіть дослідження, щоб дізнатися, яку репутацію встигла заслужити платформа. Вивчіть відгуки та рейтинги інших користувачів, перед тим як купити перегляди. Вибирайте такого партнера, з яким будете готові взаємодіяти на довгостроковій основі.
  2. ✔️ Активна аудиторія. Перевірте, чи накрутка переглядів у Телеграмі ведеться через активних користувачів, які можуть зацікавитися вашим контентом.
  3. ✔️ Цільова аудиторія. Платформа має відповідати вашій цільовій аудиторії в Telegram. Наприклад, якщо ваш контент орієнтований на молодь, виберіть сайти і платформи, які спеціалізуються саме на цій аудиторії.
  4. ✔️ Ціна та бюджет. Врахуйте ваші фінансові можливості. Різні платформи можуть пропонувати купити перегляди за власним прайсом.
  5. ✔️ Типи накрутки. Розгляньте, які види накрутки, реклами чи просування пропонує обрана платформа. Наприклад, це можуть бути банери, рекламні статті, розсилки та інші опції. Якщо ви хочете збільшити перегляди в Telegram саме внаслідок реклами, скористайтеся офіційною рекламною платформою від соціальної мережі.
  6. ✔️ Статистика та звітність. Корисним буде, якщо сайт із накруткою надає статистику та звіти про результати, так ви зможете оцінити ефективність процесу та доцільність вкладення коштів.
  7. ✔️ Узгодження з правилами Telegram. Переконайтеся, що сервіс дотримується правил Telegram і не використовує шахрайських методів накрутки. В іншому випадку ваш обліковий запис піддасться санкціям з боку адміністрації.
  8. ✔️ Пакети за найнижчою ціною. Це дасть вам можливість самостійно випробувати платформу, оцінити її зручність та ефективність із мінімальними грошовими вкладеннями.
  9. ✔️ Підтримка клієнтів. Дізнайтеся, чи платформа надає підтримку клієнтам. Саппорт вирішить всі проблеми і зможе проконсультувати з будь-яких питань, коли ви вирішите купити перегляди на свій канал чи замовити інші послуги.

Висновки 

Якщо ви хочете купити перегляди в Телеграм, вибирайте тільки надійні платформи, які дотримуються всіх правил соціальної мережі. Так ви зможете отримати потрібну активність у Telegram без санкцій і блокувань. Перегляди в Telegram – один із важливих показників для сторінки, за яким оцінюється, чи популярний контент серед аудиторії.

FAQ

Хто може отримати користь від накрутки переглядів Телеграм?

Накрутка може бути корисна і для каналів-початківців, і для вже розвинених сторінок, у яких впали показники активності. Замовити послугу варто блогерам, медійним особам, каналам новин та ін.

✔️ Накрутка переглядів у Телеграм каналі безпечна для облікового запису?

Так, накрутка є повністю безпечною, якщо ви замовляєте послуги на перевіреному сервісі. Переконайтеся, що обрана компанія працює відповідно до правил та вимог соціальної мережі. Це допоможе переконатися, що ви зможете накрутити перегляди Телеграм без санкцій у майбутньому.

???? Скільки коштуватиме накрутка Телеграм переглядів?

Вартість накрутки залежатиме від низки факторів. Вплине сервіс, з яким ви співпрацюєте, кількість переглядів у пакеті, наявність знижок та акцій, як швидко зростатиме кількість переглядів  та ін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар