Кропивничанин потребує дороговартісного лікування після тяжкої ДТП

© Facebook

Кропивничанин Андрій Сагун перебуває у відділенні інтенсивної терапії обласної лікарні у важкому стані після ДТП. Матеріальні ресурси родини вичерпуються, а попереду ще тривале і дороговартісне лікування.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Андрій потрапив у ДТП 24 березня, коли повертався додому з Києва. За словами дружини, на 68-му кілометрі, під Переяславом, його “підрізав” вантажний мікроавтобус, який їхав по другорядній дорозі. Родина розшукує свідків аварії, щоб довести свою невинуватість.

А тим часом Андрій бореться за життя в лікарні. У нього діагностували розрив печінки, селезінки, струс мозку, закриту черепно-мозкову травму, три гематоми в голові і зламану ногу. Сильно погіршила ситуацію інтоксикація і набряки через ниркову недостатність (він тричі на тиждень на гемодіалізі).

“Фото чоловіка зробити не можу, мене до нього не пускають через карантин. Андрій в інтенсивній терапії. У нього серйозні порушення з боку головного мозку, печінки і шлунково-кишкового тракту”, – повідомила Єлизавета.

Для тих хто, може допомогти родині фінансово, публікуємо номер карти Приватбанку 5363 5420 1233 5791 Сагун Єлизавета Сергіївна.

8c0062cf739f7dffcd5b95b2f93d6bda.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар