Як дівчина з Піщаного Броду вбила меншого брата – розповідають сусіди

© скріншот з відео

21-річна дівчина побила 9-річного брата, який відмовлявся допомагати їй з прибиранням. У результаті, хлопчик помер. Сусіди відгукуються про дівчину лише позитивно і вважають це нещасним випадком.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією “Сьогодні”.

Трагедія сталася у селі Піщаний Брід Добровеличківського району наприкінці березня.

Мама з дітьми не живе вже кілька місяців.  Вона з середнім сином перебуває на лікуванні в Києві. Найменшим сином опікувалася 21-річна донька. За словами сусідів, хлопчик ніби сам перший її вдарив, а та почала бити у відповідь. Схопила палицю, била по руках і животу. Отямилася, коли брат знепритомнів, і кинулася телефонувати родичам.

У лікарню хлопця привезли вже мертвим, а дівчину одразу заарештували. Рідні ж вважають трагедію нещасним випадком. Усі відгукуються про дівчину лише позитивно.

Сусідка сім’ї Антоніна Панасевич розповіла:

“Вона не хотіла його вдарити, він ніби її вдарив. Так як я чула. А вона тоді його вдарила. Каже: я не хотіла, плакала (…) Не скажу, що погана мати або дитина погана. Дівчинка хороша”, – сказала вона.

Кіровоградська обласна прокуратура кваліфікує цей випадок, як умисне убивство. Дівчині повідомили про підозру й обрали найбільш сувору міру запобіжного заходу – тримання під вартою без права внесення застави.

Триває розслідування.

Нагадаємо, у Кропивницькому затримали банду грабіжників.

Читайте такожЗаробітчанина з Кіровоградщини вбили одним ударом в серце

Детальніше дивіться на відео:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар