Постраждалому в ДТП хлопчику необхідне переливання крові у Кропивницькому

Учора, 16 липня, у Маловисківському районі автомобіль “Hyundai Sonata” влетів у металевий відбійник. У результаті аварії двоє дітей, які знаходилися в автівці, отримали травми ніг. Одному з них необхідне переливання крові.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

У пресслужбі У ДСНС в області зазначили, що подія сталася близько п’ятої ранку на трасі поблизу села Хмельове. Діти 2008 та 2011 р.н. зазнали травм ніг різного ступеня. Рятувальникам довелося за допомогою спецінструментів діставати автівку з відбійника.

Як пише волонтерка Вікторія Касьянова, у 12-річного хлопчика, який постраждав під час аварії, ампутована нога. Зараз він знаходиться в дитячій обласній лікарні у Кропивницькому і йому для переливання необхідна ІV(+) група крові.

“Станція переливання крові напроти лікарні, з 9:00, для Кудашова Іллі Павловича, 2008 року народження.

Контактний номер телефону дідуся – 099 04 18 418 (Юрій)”, – зазначила Вікторія Касьянова.

71343acc2a8a3dbfe5119a5965b57928.jpg

Нагадаємо, рятувальники опублікували фото смертельної ДТП на Кіровоградщині.

Підготовка до донації:

Пам'ятайте, що під час донації, лікарі в першу чергу турбуються про здоров'я донора, тож тих, хто має абсолютні або навіть тимчасові протипоказання до здачі крові не допустять. Усі матеріали, які використовуються на станції - одноразові. Крім того, лікарі обов'язково поцікавляться про те, що ви їли і чи готові до донорства. Тож Вашому здоров'ю нічого не загрожує. Не будьмо байдужими, адже півгодини часу і крапля крові може врятувати чиєсь життя.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар