Бійці 17-го ОМПБ боронять Зайцеве з кулеметом “Максим” 1943-го року (ВІДЕО)

Результати псевдоперемир’я у Зайцевому, що під Горлівкою, вражають – потрощені і закинуті будинки, порожні дитячі майданчики та згарища деяких господарств, які й досі димлять. Про це йдеться у сюжеті Телеканалу новини «24».

Містечко Зайцеве розділене навпіл між українськими силами і бойовиками самопроголошеної “ДНР”. Мирне населення тут здебільшого має далеко не проукраїнські настрої, розповідають бійці кіровоградського 17-го ОМПБ.

Більшість вважає, що якщо українські військові залишать свої позиції – то обстріли припиняться і почнеться мирне життя. Дехто ще й звинувачує бійців АТО у мародерстві.

Від позицій українських військових до позицій бойовиків – лічені метри. На позиції бійців АТО гордо майорить бойовий червоно-чорний, демонструючи бойовикам рішучість української армії. Зараз вибити ворога з селища наші солдати не можуть, адже немає важкої зброї.

Натомість гармати та міномети ворога працюють чи не щоночі. Але наші бійці титанічно відстоюють кожен квадратний метр української землі із тим, що мають.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар