Рух підпілля “Кров Нації” створив мотиваційну анімацію для діток в окупації

© amazingukraine

Воїни з руху підпілля “Кров Нації” створили мотиваційний ролик на патріотичну пісню, щоб підтримати дітей, які нині перебувають в окупації чи були примусово вивезені за межі України.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Ми військові, котрі в спокійніші часи опікувалися дітьми з інвалідністю, сиротами від заходу до сходу України. Ми організовували їм цікаве дозвілля, влаштовували святкові програми, навіть придбали маленький мобільний планетарій! Але коли війна набула нового масштабу і ворог почав активну окупацію, ми не лише стали до зброї, а й почали думати, як звільнити і повернути додому наших діток” – розповів Сергій, один з учасників руху, який розгорнувся на прифронтових і нині окупованих територіях.

Його донька нині перебуває в Кропивницькому, де більш спокійно, доки тато з побратимами захищають Україну зі зброєю в руках. Вони також знайшли час і можливості для створення анімації, яка має підтримати діток на тимчасово окупованій території.

Сьогодні, 24 серпня, у День Незалежності України, за допомогою ІТ-технологій рух підпілля “Кров Нації” покаже цей ролик на окупованій території.

Нагадаємо, переселенці у Кропивницькому: «Ми повернемося у вільну українську Каховку. Це лише питання часу».

Читайте також: У Кропивницькому підняли один з найбільших Державних Прапорів України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар