Кропивницький підліток отримав 50% опіків тіла від удару струмом на залізниці

© Управління ДСНС України у Кіровоградській області

Підліток, якого 27 січня, вразило струмом на території залізничного вокзалу “Кропивницький”, отримав електротермічні опіки 50% тіла і перебуває у важкому стані.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Нагадаємо, рятувальники дістали хлопця із даху вагону потяга.

Наразі підліток знаходиться у дитячій обласній лікарні, йдеться у сюжеті філії ПАТ НСТУ “Кіровоградська регіональна дирекція”.

“Хлопець потрапив до нас у важкому стані. У нього електротермічний опік 50% тіла – шиї, тулуба, правої верхньої та нижньої кінцівок і лівого стегна. Також у хлопця опіковий шок, опікова хвороба 4 ступеня. Ми провели оперативне втручання. Наразі він отримує комплексну протишокову терапі.

Хлопецбь перебуває у свідомості, але стан дуже важкий через значну площу та глибину отриманих травм”, – розповів лікар-анестезіолог дитячої обласної лікарні В’ячеслав Білененко.

За інформацією лікаря постраждалому сьогодні мають зробити ще одну операцію.

Підліток, який отримав опіки від ураження струмом на даху поїзда, знаходиться в обласній дитячій лікарні

Другий день в реанімації обласної дитячої лікарні знаходиться підліток з Кропивницького, який отримав опіки від ураження високовольтним струмом на вагоні поїзда. Біля хлопчика перебуває мама. З журналістами вона не спілкується. Про стан дитини розповів лікар-анастезіолог В’ячеслав Білененко.

Опубліковано Канал "Кіровоград" Понеділок, 28 січня 2019 р.

© Управління ДСНС України у Кіровоградській області
© Управління ДСНС України у Кіровоградській області
Поширити:

Залишити коментар:

коментар