Зниження швидкості руху та подорожчання сигарет: які зміни принесе 2018 рік

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Зміна максимально допустимої швидкості руху (50 км/год замість звичних 60), подорожчання сигарет (на 30%), додаткові кошти на дороги (за рахунок “бензинного” акцизу), електрокар за собівартістю (на 20% менше, ніж зараз), підвищення “мінімалки” та податків для ФОП. Це неповний перелік змін, які прийдуть уже у 2018-му.

Що зміниться в житті українців з 1 січня 2018 року? Громадське склало свій список конкретних нововведень, які набувають чинності в новому році.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року усі приватні перевізники, які перевозять пасажирів у Кропивницькому, повинні обладнати свої автобуси пристроями GPS-навігації та підключитися до системи електронного контролю руху транспортних засобів. Також вони зобов’язані надати управлінню транспорту міськради, як організатору пасажирських перевезень, доступ до цієї системи контролю. Таку вимогу до перевізників передбачили у додаткових угодах, згідно з якими у лютому цього року у Кропивницькому зросла вартість проїзду з 3,50 грн до 4-4,50 грн.

У лютoму 2018 рокy нaбере чинності законопроект №5364, який дoзвoляє евакуювати припаркoвані aвтомобілі, які пeрeшкоджають руху транспорту. 21 грyдня за ухвалення законопроекту проголосували 237 народних депутатів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар