У Кіровограді для військових зняли фільм про прийоми саморегуляції (ВІДЕО)

У Кіровограді зняли навчальний фільм для військових “Психологічні прийоми саморегуляції в екстремальних умовах”.

Відеокурс психологічної саморегуляції був знятий за ініціативи інструктора-психолога Центру медико-психологічної реабілітації «КОМ-ПАС», наукового кореспондента Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України Андрія Фоменка, спільно з інтернет-виданням Перша електронна газета, та за підтримки Благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Як запевняє автор ідеї, відеоматеріал має навчальний зміст і може застосовуватись у процесі підготовки військовослужбовців до несення служби в екстремальних умовах. Метою створення фільму є психологічна просвіта військовослужбовців, формування у них знань про психологічні прийоми саморегуляції під час емоційно-стресових навантажень та навичок їх застосування в польових умовах.

Прийоми психологічної саморегуляції, які рекомендує психолог-інструктор Андрій Фоменко пройшли апробацію у кількох бойових підрозділах Збройних сил України, в тому числі, в зоні проведення АТО.

Навчальний відеокурс “Психологічні прийоми саморегуляції в екстремальних умовах” доступний для завантаження за ЦИМ ПОСИЛАННЯМ.

Читайте також: У Кіровограді військових навчають прийомам саморегуляції в умовах бойових дій (ВІДЕО, ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар