Кропивницькі автобуси та тролейбуси обладнають відеореєстраторами

© autobild.ua

Кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” закупить 29 відеореєстраторів, які встановлять у кабінах водіїв автобусів та тролейбусів.

Процедуру закупівлі транспортне підприємство здійснює через систему електронних закупівель ProZorro, повідомляє Перша електронна газета.

У інформації про предмет закупівлі значиться, що “Електротранс” придбає 29 відеореєстраторів з картами пам’яті на 32 Gb. Очікувана вартість такого придбання становить 101 500 грн.

“Ці відеореєстратори будуть встановлені у кабінах водіїв. У нас є системи відеозапису у салоні, а ці камери записуватимуть, що відбувається у кабіні водія і на дорозі перед автобусом.
У нас бувають різні конфліктні ситуації, аварії, тому нам потрібно встановити такі реєстратори”, – розповів  Першій електронній газеті директор КП “Електротранс” Олександр Луценко.

Сума закупівлі є меншою за 200 000 грн, тому, згідно з законом, відбувається вона без конкурентних торгів.

Наразі на сторінці закупівлі вже опубліковано повідомлення про намір укласти договір із ТОВ “Епіцентр К”. 29 відеореєстраторів з картами пам’яті на 32 Gb вартуватимуть “Електротрансу” 54 667 грн. Тобто 1 885 грн за один реєстратор.

Термін поставки обладнання – 15 червня.

Комунальні автобуси також обладнають дисплеями, які транслюватимуть рекламу.

Нагадаємо, КП “Електротранс” до кінця року закупить 10 автобусів середньої пасажиромісткості МАЗ 206 за 34 млн 770 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар