У поєдинку із “Зорею” кропивницька “Зірка” здобула першу перемогу в новому сезоні

Ішем Ель Амдауї та Максим Прядун - автори забитих голів у ворота "Зорі"

Сьогодні, 20 серпня, у рамках 6-го туру української Прем’єр Ліги, кропивницька “Зірка” здобула першу перемогу у новому сезоні. На своєму полі з рахунком 2:1 кропивничани здолали луганську “Зорю”. Це дозволило “Зірці” піднятися з 11 сходинки турнірної таблиці на 9 місце.

За кропивницьку “Зірку” відзначилися дебютант Ішем Ель Амдауї та Максим Прядун, за “Зорю” забив Артем Громов.

Команди розпочали поєдинок досить обережно, придивляючись одна до одної. Але на 19 хвилині оборона “Зірки” припустилася серйозної помилки, якою скористався Артем Громов. Не зміг допомогти команді і Евген Паст. 0:1.

На встигли нечисленні вболівальники луганчан відсвяткувати гол своєї команди, як їх улюбленці вже дічтавали м’яч зі своїх воріт. Через хвилину після пропущеного голу кропивничани відновили рівновагу. М’яч до штрафної луганчан закинув Максим Драченко, Максим Прядун поборовся із захисником, змусивши його невдало вибити м’яч, який потрапив до дебютанта зірки Ішема Ель Амдауї – легіонер кропивничан в один дотик пробив у дальній кут. 1:1.

І вже через 10 хвилин кропивничани вийшли вперед. На 29 хв. “Зірка” заробила штрафний, який взявся подавати Максим Драченко. Півзахисник пробив по воротам і голкіпер не зміг зафіксувати в руках м’яч до якого вже мчав Максим Прядун. Після удару нападника м’яч вдарився у голкіпера, відскочив, вдарився знову об ногу Прядуна і залетів у ворота. 2:1.

Кропивничани могли збільшити відрив у матчі, але гол Чичикова не зарахували через гру рукою.

Другий тайм проходив у обопільній боротьбі, проте забити нікому більше не вдалося. 2:1 – “Зірка” здобула свою першу перемогу у новому сезоні.

  Дмитро Васильєв, Перша електронна газета,
  фото автора, відео: канал Футбол 1

Поширити:

Залишити коментар:

коментар