За підтримки народного депутата школярі з Вільшанського району побували на екскурсії у Верховній Раді

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулого тижня за сприяння народного депутата України Станіслава Березкіна представники районного парламенту школярів Вільшанщини на чолі з координатором Тетяною Радовою та дитячого парламенту Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів разом із заступником директора Світланою Кравецькою здійснили цікаву та змістовну поїздку до столиці України міста Києва.

Комфортабельний автобус швидко доставив екскурсантів до столиці. Тут була захоплююча прогулянка весняним Києвом: оглядова екскурсія Маріїнським парком, Софіївською площею, Майданом Незалежності, алеєю Героїв Небесної Сотні, де учні поклали квіти до фотографій загиблих.

Далі була незабутня екскурсія до Верховної Ради України. Тут делегацію з Вільшанщини зустріла помічник народного депутата Станіслава Березкіна – Ірини Малик. Школярі оглянули споруду, основні робочі приміщення та побували в серці установи – сесійній залі Верховної Ради. Напевно, кожен з екскурсантів ненадовго відчув себе в самому центрі життя своєї Батьківщини. Стомлені та задоволені школярі зі своїми наставниками ще й пообідали у буфеті Верховної Ради.

«Наші учні дуже задоволені цією поїздкою. У школах показують фотографії і розказують, що були у Верховній Раді – місці, де приймаються важливі для країни рішення. Усі, хто їздив до Києва – представники районного парламенту школярів. Тож деякі з них оглядали приміщення ВР як місце, де вони зможуть колись працювати. Учні щиро вдячні Станіславу Семеновичу Березкіну та його команді за чудову нагоду відчути пульс нашої держави», – передає враження школярів заступник директора Світлана Кравецька.

Наостанок кожен отримав на згадку сувеніри – блокноти та ручки з логотипами Парламенту.

“Ще раз дякуємо Станіславу Березкіну та заступнику голови Вільшанської районної ради Олександру Михайлову за цю незабутню поїздку”, – додала Світлана Кравецька.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар