Кропивницькі патрульні озеленили територію онкодиспансеру

Близько півсотні нових зелених насаджень з’явилися сьогодні на території Кіровоградського онкологічного диспансеру. Патрульні Кропивницького, разом з учнями 9-го інклюзивного класу ЗОШ №20 під пильним наглядом керуючих ландшафтної майстерні висадили кущі ялівцю, піраканти, калини та бирючини.

Про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.

«Якщо є нагода зробити наше місто ще зеленішим і красивішим, патрульна поліція завжди рада допомогти в цьому. Крім того, такі кустарними, як ялівець або піраканта гарно впливають на самопочуття людини та функціональний стан органів дихання. Сподіваємося, що всі рослини, висаджені сьогодні, вкоріняться і будуть радувати містян в подальшому», – наголосила патрульна Оксана Білоброва.

По закінченню трудотерапії на свіжому повітрі всі учасники благодійної акції з озеленення отримали позитивні емоції і гарний настрій на цілий день.

Подібний захід – яскравий приклад, як легко працювати разом і отримати гарний результат. Лише спільними зусиллями ми зможемо зробити Кропивницький красивим, охайним, квітучим і зеленим містом.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар