Кропивницький стадіон “Зірка” прийме вдвічі більше легкоатлетичних змагань, ніж було заплановано

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 26 січня, в рамках робочого візиту Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов та перший заступник Міністра, президент Федерації легкої атлетики України, віце-президент Національного олімпійського комітету України Ігор Гоцул відвідали стадіон “Зірка” у Кропивницькому.

Під час візиту делегати оглянули стадіон, адмінбудівлю та пам’ятний знак, де викарбувані імена видатних спортсменів-воїнів. Гості залишилися задоволеними побаченим і подякували президенту ФК “Зірка” Максиму Березкіну за екскурсію. За підсумками зустрічі очільники міністерства вирішили вдвічі збільшити кількість легкоатлетичних змагань, які прийматиме Кропивницький – від 5 до 10.

“Сьогодні ми домовилися про те, що декілька чемпіонатів з легкої атлетики пройдуть в Кропивницькому. Я сподіваюсь, що ми гідно представимо Кіровоградщину та приймемо учасників змагань такого рівня”, – сказав президент ФК “Зірка” Максим Березкін.

Як повідомив на своїй сторінці у мережі facebook перший заступник Міністра, президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул: “Цього року стадіон “Зірка” прийматиме головний чемпіонат країни з легкої атлетики. Підготовку розпочинаємо заздалегідь.”

DSC_0492

 DSC_0505 DSC_0512  DSC_0493

Поширити:

Залишити коментар:

коментар