У Кропивницькому підприємець бере з людей 90 грн за запалений сірник

У Кропивницькому мешканці вул. Мінської заявляють про те, що приватний підприємець вимагає з них по 90 грн за те, що запалить один сірник, і перевірить тягу в трубі автономного котла.

Про це мешканці вул. Мінської розповіли міському голові Андрію Райковичу, сьогодні, 18 серпня.

“Що це у нас за новий вид збору грошей? По 90 гривень збирають за те, що робітник піднесе сірник до труби, перевірити, є тяга, чи немає”, – поскаржилася міському голові одна з мешканок.

Обурені містяни розповіли Райковичу, що гроші за перевірку тяги вимагають представники ФОП Сотник. Тим, хто відмовляється платити – пломбують котли.

“У нас в триповерхових будинках запломбували котли, бо люди відмовилися платити 90 грн за перевірку труби”, – розповіла інша мешканка вул. Мінської.

До представників цього ФОП звертався голова квартального комітету, який вимагав у них калькуляцію суми, яку вони виставляють як плату за послугу, проте, розрахунки йому відмовились давати.

На думку міського голови Кропивницького, за інформацією, яка поступила від людей, тут існують ознаки певного зловживання.

“Я в обов’язковому порядку, сьогодні ж, задам питання керівництву відповідних структур. Ми врегулюємо це питання”, – пообіцяв кропивничанам Райкович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар