Президент “Зірки” нагородив клубними футболками переможців акції “Зіркові вболівальники”

Президент кіровоградської “Зірки” Максим Березкін вручив фірмові клубні футболки переможцям акції “Зіркові вболівальники”. Нагородження відбулось вчора, 1 червня, у перерві матчу “Зірка” – “Гірник”.

Щасливими володарями клубних футболок “Зірки” стали переможці 4-ох етапів акції “Зіркові вболівальники”: Вадим Манич, Ілона Шмегельська, Олександра Буряк, Михайло Рябоштан, Михайло Міщенко, Анна Сільченко, Сергій Гуржій та Ярослав Петринський.

Зазначимо, що 1 червня президент “Зірки” Максим Березкін святкував свій день народження. На початку футбольного матчу його привітали колеги та всі присутні на стадіоні. В свою чергу, до Дня захисту дітей, президент “Зірки” приготував сюрприз всій малечі – за флаером, які поширювали перед футбольним матчем, кожен міг отримати безкоштовне морозиво.

Загалом, кіровоградській малечі подарували близко 2 тисяч порцій морозива від президента “Зірки”.

Нагадаємо, 25 березня президент футбольного клубу «Зірка» Максим Березкін спільно з сайтом «Перша електронна газета» започаткували акцію «Зіркові» вболівальники».

Кожен вболівальник, який відвідував домашні ігри «Зірки», і знайшов себе у відео з футбольних матчів улюбленої команди на сайті «Перша електронна газета», мав шанс отримати подарунок від президента клубу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар