У Кіровограді презентували розмальовку-антистрес «Вулицями нашого міста» (ФОТО)

????????????????????????????????????

У рамках книжкового фестивалю «Весняний книговир» кіровоградське видавництво «Імекс» презентувало розмальовку-антистрес «Вулицями нашого міста».

Як розповідає один з авторів проекту Катерина Кравцова,  ідея створити розмальовку виникла давно і втілилася дуже легко. А щоб видання не вийшло занадто сухим і офіціозним, Юрій Митрофаненко та Сергій Пляка попрацювали над титровкою та жартами.

«Я дуже давно хотіла створити розмальовку. І якось в один момент нам прийшла ідея зробити розмальовку-антистрес «Вулицями нашого міста». Це було у лютому, я була у відпустці. Буквально за 2 місяці ми її і створили, – розповідає Катерина Кравцова. – Чому саме «Вулицями нашого міста»? Тому що я дуже люблю архітектуру. Спочатку ми створили список будівель, які ми хочемо зобразити, але у процесі створення наш перелік було змінено. У цій розмальовці ми зосередили увагу на вулиці Дворцовій. Щоправда, це пілотна версія. Сподіваємося, що ми далі будемо розвивати це видання, створювати все нові і нові розмальовки».

Ціна розмальовки «Вулицями нашого міста» – 30 грн. Придбати продукцію можна на фестивалі «Весняний книговир», а після його завершення – у книгарнях міста: магазин «Професіонал», книжковий супермаркет «Буки», галерея «Єлисаветград».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар