У Кіровограді встановлюють черговий незаконний МАФ (ФОТО)

Сьогодні, 21 квітня, на вулиці Волкова (біля ВК “Друкмаш-центр”) невідомі особи з написами на спецодязі “Arcelor” встановлюють металеву конструкцію під майбутній МАФ. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук кіровоградський активіст Максим Сінченко.

“Тільки що проїжджав по вулиці Волкова біля «Друкмаша». В районі АТС побачив як невідомі особи з написами на спецодязі Arcelor займаються монтажем чергового МАФу. Обладнання для монтажу діставали з автомобіля з держномером ВА 2619 АС. На питання про дозвіл відповіли, що нічого не знають, оскільки вони лише монтажники. Замовника монтажу вони не знають, але сказали, що замовника знає керівництво «УТГ груп», де вони працюють”, – написав Сінченко.

Начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін у коментарі Першій електронній повідомив, що жодних дозвільних документів на встановлення архітектурних форм за даною адресою міська рада не давала.

“В управлінні торгівлі повідомили, що там є якась людина, яка минулого року так само ставила архітектурні споруди без всіляких дозвільних документів. Зараз комісія поїде, зробить обстеження, складе акти. Якщо ми не отримаємо і не знайдемо жодних документів, будемо виносити на комісію питання про демонтаж споруди”, – прокоментував ситуацію Мездрін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар