Стали відомі подробиці ДТП, яка сталась у Кіровограді сьогодні вранці (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Під час ДТП, яка сталась сьогодні вранці постраждало троє пасажирів. Один із них – 15-річна дівчинка.

Сьогодні, 21 квітня, близько 7:30 на перехресті вулиць Михайлівської (колишня Кірова) та Шевченка сталася аварія за участі двох автомобілів. 

У ДТП потрапило дві автівки – Geely MK та Volksvagen Touareg. Постаждало троє людей – пасажири обох автівок.

Свідки події розповідають Першій електронній, що загалом у Geely MK було п’ятеро людей: водій та четверо пасажирів. Двоє з них – неповнолітні діти. Усі пасажири були пристібнуті пасками безпеки.

Пасажирку, яка сиділа на першому сидінні, затиснуло між кермом та водієм. Під час зіткнення спрацювала подушка безпеки. Витягнути пасажирку змогли випадкові свідки.

Із власних джерел стало відомо, що жінка отримала сильний струс мозку, який спровокував часткову втрату пам’яті. Пасажирка не пам’ятає, що з нею сталось і чому вона в лікарні. В обласній лікарні підтвердили факт перебування постраждалої у відділення нейрохірургії.

Також у цій автівці постраждала дівчинка, якій у дитячій обласній лікарні діагностували струс мозку. Зараз дівчинці вже краще, але вона досі знаходиться під пильним наглядом лікарів.

У Volksvagen Touareg був пасажир та 15-річна дитина. Один із них – постраждав. Його стан наразі невідомий.

Нагадаємо, прес-служба ДАІ коментує: “Водій автомобіля Volksvagen Touareg не виконав вимогу дорожнього знаку 2.1. ППР “Дати дорогу”. У результаті чого сталося зіткнення із автомобілем Geely MK, який рухався головною дорогою – вул. Михайлівською (колишня Кірова). У деблокуванні пасажирів та водія Geely були задіяні співробітники Служби з надзвичайних ситуацій”.

Читайте також: Під час ДТП у Кіровограді постраждало троє людей (ФОТО)

Розшукуються свідки ДТП – водії автівок із відеореєстратором, які зафіксували зіткнення. 

Звертатись за телефоном: 066 483 9396

Поширити:

Залишити коментар:

коментар