Як вибухотехніки з Кіровоградщини розміновували Харківську область

Днями з відрядження повернулися вибухотехніки поліції Кіровоградщини, які понад місяць здійснювали розмінування населених пунктів Харківщини.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградщини.

Упродовж вересня-жовтня вибухотехніки зачистили від мінно-вибухових загороджень територію площею понад 27 га та більше 23 км доріг.

2

Також спеціалісти брали участь у забезпеченні безпеки під час роботи слідчо-оперативних груп та криміналістів у місцях, де російські війська залишили дуже багато вибухових матеріалів і пасток, та працівників відповідних служб у відновленні об’єктів критичної інфраструктури.

Водночас, вибухотехніки надавали домедичну допомогу громадянам, які зазнали поранень внаслідок артобстрілів.

8

«Робота на Харківщині дуже напружена, оскільки перебуваєш у безпосередній близькості до зони проведення активних бойових дій, а інколи – і в самій зоні. У таких екстремальних умовах, під артилерійськими обстрілами, потрібно бути ще більш уважними та обережним, оскільки на кожному кроці чатує небезпека», – розповіли вибухотехніки Руслан Якименко та Олександр Лашкевич.

До речі, за сумлінне несення служби, зокрема на деокупованих територіях та вжиття заходів для порятунку громадян під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, Олександр Лашкевич отримав відзнаку МВС України «Вогнепальна зброя».

Нагороду вручив особисто Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час візиту до Кропивницького.

1

7

4

3

6

9

5

Нагадаємо, сапери з Кіровоградщини розміновували Чорнобильську зону, звільнену від росіян.

Читайте такожРакетний удар по Онуфріївці: їм реально пощастило вижити (РЕПОРТАЖ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар