Сапери з Кіровоградщини розміновували Чорнобильську зону, звільнену від росіян

Протягом місяця поліцейські-вибухотехніки з Кіровоградщини спільно з колегами з інших областей виконували завдання з розмінування звільнених від окупаційних військ територій.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградщини.

Зокрема наші сапери працювали у 30-кілометровій зоні відчуження навколо Чорнобильської атомної електростанції, з метою виявлення фактів мінування об’єктів армією рф штатними інженерними боєприпасами та саморобними вибуховими пристроями і подальшого їх знешкодження.

3

«Поліцейські підрозділів вибухотехнічної служби у складі зведеного загону продовжують проводити заходи з очищення від боєприпасів територій, що зазнали ворожих обстрілів та перебували у тимчасовій окупації. Вже кілька місяців позмінно ми з колегами з інших регіонів виконуємо ці роботи, перебуваючи у відрядженнях. Наше головне завдання – усунути ризики для життя та здоров’я людей», – зазначив начальник відділу вибухотехнічної служби поліції Кіровоградщини Василь Кулик.

Загалом упродовж місяця на території Київщини вибухотехніки поліції області брали безпосередню участь у виявленні, транспортуванні та знешкодженні понад 370 вибухонебезпечних предметів.

7

4

5

8

Нагадаємо, як сапери з Кіровоградщини розміновують деокуповані території.

Читайте також: Куди повідомляти про вибухонебезпечні чи підозрілі предмети?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар