У Кропивницькому провели толоку, присвячену загиблій військовослужбовиці

У Кропивницькому  на толоці обговорили проблеми жінок під час війни та провели майстер-клас, присвячений пам’яті загиблої художниці-кондитерки, яка добровільно несла службу в підрозділі ТрО.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на  громадську організацію  “Територія успіху”.

Подружжя Ольги та Тараса Мельстер загинули 21 червня на сході України. Ольга була кондитеркою, окрім цього брала участь в  благодійних проєктах, займалася громадською діяльністю та волонтерством.

Під час «Жіночої толоки»  та майстер-класу, присвяченого пам’яті загиблої волонтерки, представниці територіальної оборони Ольги Мельстер учасниці заходу розписували солодкі пряники. Більшість солодощів були розмальовані у жовто-блакитних тонах.

IMG-5160

На зустрічі були присутні військові, поліцейські, депутатки, волонтерки та представниці міськради. Учасниці заходу наголосили на цілій низці проблем, які загострилися під час війни. Зокрема, щодня жінки зіштовхуються з фізичною та психологічною небезпеками, професійним вигоранням та постійним напруженням, часто військовослужбовицям та поліцейським заважає прив’язаність до місця
дислокації.

 «Плануємо  провести спільний захід, де детально обговоримо проблеми, яких ми сьогодні торкнулися. Адже у ці питання можна заглиблюватися довго. Треба подумати про можливість організації форуму, на якому пропрацювати проблеми жінок під час війни», – зазначила виконавча директорка організації
«Територія успіху» і мама Ольги Мельстер Інга Дуднік.

IMG-5026

Інга Дуднік зазначила, що толока стала своєрідним майданчиком психологічного розвантаження, адже дівчата мали можливість відволіктися від новин та робочих питань.

IMG-5155

IMG-5165

IMG-5138

IMG-5052

IMG-5085

IMG-5083

IMG-5092

IMG-5120

Нагадаємо, на війні з росією загинуло подружжя громадських активістів з Кропивницького

Читайте також:  як гуманітарний центр “Території успіху” допомагає переселенцям

Поширити:

Залишити коментар:

коментар