Сергій Притула: “Політика не псує людину, вона показує, якою людина була все життя”

Учора у КропХабі відбулася зустріч із громадським діячем, шоуменом і волонтером Сергієм Притулою. Зустріч була присвячена питанням політики та її місцю в різних аспектах життя країни.
Про це повідомляє Перша електронна газета.

На зустріч завітали лікарі, вчителі, юристи та інші жителі міста, аби обговорити питання створення нової політичної сили.

 “У політичні процеси України я зайшов майже три роки тому. Коли стало зрозуміло, що в країні зміниться владна верхівка й стало не ясно, що ці люди принесуть з собою. Що несуть з собою люди, які оточували Володимира Зеленського, я поняття не мав і після двох з половиною років керування цією командою державою. Я й досі того чітко не розумію. Тому прийняв рішення переступити цю тонку межу між громадським діячем і політиком. Коли мене запитують нащо я поліз в політику, відповідаю, що втомився чекати, що хтось щось зробить замість мене”, – розповів Сергій Притула

IMG 20220219 124714

За його словами, роботу над створенням своєї партії він почав ще в червні минулого року. Додав, що завітав до Кропивницького не лише розповісти про себе й свої плани, а й знайти тут своїх однодумців, з якими надалі зможе розпочати спільну роботу над подальшою долею області.

 “Ми не купуємо партію, нам її ніхто не дарує. Ми створюємо все з нуля, робимо в березні установчий з’їзд. Після того приступаємо до кампанії збору підписів по всій Україні. Я не вступав тут в якісь діалоги з місцевою елітою як це роблять інші політики. Прийшов сюди аби з громадським сектором та середнім бізнесом робити структуру з тими людьми, які на місці та хочуть абстрагуватися від всіх інших й створити ту партію, за яку будуть голосувати свідомо, а не за принципом найменшого зла”, – додав шоумен.

IMG 20220219 124331

Під час спілкування з кропивничанами Сергій Притула відзначив, що політика дуже змінилася з часів 2019 року, тому й партія буде працювати за новими правилами.

 “Колись треба було вийти й сказати, що ці старі погані, а ми нові класні й нічого не доводити. Взагалі можна було нічого не говорити, тому що як тільки ти відкриваєш рот – від тебе відвалюються прихильники, як показала практика деяких політиків. Зараз відсоток наших прихильників 5.3 і щоб це здобути, треба пахати і їздити по країні. Політика не робиться з Печерських пагорбів, вона робиться знизу”,- додав Сергій.

IMG 20220219 130850

На питання кропивничан про те чим буде відрізнятися його політична діяльність від діяльності інших політиків, які прийшли до неї зі стендапу, розповів про те, що на відмінну він інших має досвід роботи з громадським сектором та створення команд, які вміють управляти різними складними процесами.

 “Якщо ви вважаєте, що факт того, що деякі інші політики як і я прийшли в цю площину з однієї царини, достатній, аби ставити між нами знак дорівнює, то вибачте мені. Якщо вам якийсь дантист зробив боляче в дитинстві, то ви ж не перестали ходити до стоматолога, ви просто обрали іншого. Я не хочу переконувати когось у своїй безгрішності, я створюю партійну історію не за тими лекалами, які були в інших. Давайте ми дочекаємося моменту, коли ви побачите цю партію та людей в ній, і після того я буду радий почути таке ж питання, якщо воно тоді у вас залишиться. Дякую”, – підбив підсумки Сергій Притула.

По закінченню зустрічі всі охочі залишили свої контакти для подальшої співпраці.

IMG 20220219 124702

IMG 20220219 132135

IMG 20220219 130141

IMG 20220219 131929

IMG 20220219 141935

IMG 20220219 141943

IMG 20220219 142018

Нагадаємо, Сергій Притула розповів, що мав бажання перенести столицю у Кропивницький

Читайте також: Сергій Притула знову передав кропивницьким спецпризначенцям квадрокоптери

Поширити:

Залишити коментар:

коментар