Сергій Притула розповів, що мав бажання перенести столицю у Кропивницький

Ексшоумен та кандидат в мери Києва від партії “Голос” Сергій Притула в ефірі програми “Право на владу” розповів, що мав думку перенести столицю “в район Кропивницького”, щоб поліпшити там якість доріг.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Букви.

“Покатавшись останні років п’ять Україною, об’їздивши її вздовж і впоперек, практично не залишилося регіонів де я не побував, в мене була така свого часу думка перенести столицю десь в район Кропивницького”, – розповів Сергій Притула.

Він пояснив, що таким рішенням він хотів поліпшити дороги та рівень життя в обласному центрі.

“Є якась логіка в тому, щоб порозкидати урядовий квартал не просто Києвом, а Україною, і таким чином, поліпшити умови життя в різних регіонах”, – резюмував Притула.

Нагадаємо, у травні 2017 року Сергій Притула передав бійцям 3 полку спеціального призначення десять військових планшетiв німецького виробництва на загальну вартість 680 тисяч гривень.

Згодом, напередодні концерту гумор-шоу “Вар’яти” у Кропивницькому, шоумен Сергій Притула завітав у 3 полк спецпризначення. А наступного дня, після концерту у Дніпрі, придбав 2 безпілотники для 3-го полку.

А наприкінці 2019 року Сергій Притула передав у третій полк спецпризначення три водонагрівачі, а також зустрівся з волонтерами, військовими та їхніми родинами у громадському просторі “Krop:hub”.

У лютому 2020 року він анонсував збір 360 тисяч гривень для придбання “дечого мобільного і затишного” для бійців третього полку.

А у вересні придбав для кропивницьких військових квадрокоптери “DJI Mavic 2 Zoom”.

Читайте також: Депутата “Опоблоку” Каспрова затримали за підкуп однофамільця свого конкурента на виборах

Поширити:

Залишити коментар:

коментар