Як у Кропивницькому чиновники “перевідкрили” майданчики і пропіарили Зеленського

Кіровоградська обласна державна адміністрація на сторінці у фейсбуці відзвітувала про відкриття першого на Кіровоградщині спортмайданчику “Активний парк”. Локацію у парку Перемоги відкривали очільник Кропивницького Андрій Райкович та голова ОДА Марія Чорна. Жодної згадки, що президент піариться коштом Кропивницької громади, з бюджету якої на “Активний парк” виклали 130 тисяч гривень, у повідомленні Кіровоградської ОДА нема. Як і згадки, що вказаний майданчик працює в парку Перемоги ще з літа, коли його облаштували.

Про це зазначає команда проєкту “Infocrime”, який виявляє маніпуляцій і фейки у медіаполі Кіровоградщини, повідомляє Перша електронна газета.

У чималому дописі на сторінці ОДА згадано про важливість спорту, функціонал спортмайданчику, а також піар президента.

“Соціальний проєкт “Активні парки – локації здорової України”, ініційовано Президентом України Володимиром Зеленським в 2021 році та входить до загальнонаціональної програми “Здорова Україна””, – повідомляє пресслужба адміністрації.

“Із огляду на те, що за президентської ініціативи в області відкриють ще не один такий комплекс, звертаємо увагу ЗМІ на важливість повідомлення джерел фінансування великого “майданчикового будівництва”. Аби читачі були поінформовані, що в появі спортмайданчиків заслуга не лише Володимира Зеленського, а й місцевої громади, яка сплачує податки до бюджету”, – зазначають у Infocrime.


Нагадаємо, журналісти моніторять медіа регіону в рамках проєкту “Infocrime”, що здійснюється ГО Інститут Масової Інформації (ІМІ) за підтримки Фонду Thomson Reuters у рамках програми підтримки незалежних ЗМІ у країнах Східного партнерства, за підтримки Міністерства закордонних справ і у справах Співдружності націй Великої Британії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар