Жіноча білизна: як правильно вибрати комплекти

© Freepik

Нижня білизна – та частина гардеробу, яка здатна суттєво вплинути на настрій жінки, а також на її впевненість в собі. Зручні, якісні і, звичайно, красиві комплекти жіночої білизни дають можливість відчувати себе більш привабливою та бажаною. До того ж, вибір гарної і комфортної білизни доповнить образ, не зашкодивши йому.

eac4a9e3f25eb85455d1801669dbec23.jpg

Пропозиції ринку

Купити красивий комплект жіночої білизни можна не тільки у спеціалізованих бутіках. Широкий асортимент сучасної продукції пропонують і численні інтернет-магазини. Наприклад, виробник жіночої білизни та домашнього одягу SokoLingerie . Всі вироби шиються у власному ательє в обмеженій кількості, є можливість виготовлення продукції по індивідуальному замовленню. Дизайнерська продукція від виробника має чудовий зовнішній вигляд, гарантовану якість та зручність. Білизна Soko принесе естетичне задоволення, як чоловікам, так і її власницям. Придбати можна комплект або окремо бюстгальтер чи трусики, що дає волю фантазії і можливість проявити власну індивідуальність.

Основні різновиди

Важливо бути обізнаною не лише у фасонах сучасної жіночої білизни, але не зашкодить знати, які види комплектів взагалі існують. А вони бувають різні – по призначенню, матеріалу, з якого виготовленні, кольору, дизайну та розміру.

По призначенню білизна буває:

  • еротична (з синтетичних тканин, оригінального дизайну, має безліч декору, не завжди зручна);
  • повсякденна (з м’яких натуральних тканин, має анатомічну форму);
  • спортивна (бюстгальтер без кісточок, з еластичних матеріалів, шорти замість трусиків);
  • спеціальна (для вагітних та годуючи жінок, антицелюлітна, має спеціальний фасон та рівень компресії).

Для пошиття нижньої білизни використовуються синтетичні та натуральні тканини. Переваги перших в естетичності та експлуатаційній стійкості. Натуральні матеріали традиційно використовуються для пошиття повсякденних комплектів та білизни для вагітних жінок. Синтетичні тканини застосовуються зазвичай для виготовлення спеціальної білизни або еротичних комплектів. Часто виробники при пошитті білизни поєднують декілька видів матеріалів: штучні тканини прикрашають білизну, надають їй стійкості до зносу, а основа з бавовняних матеріалів забезпечує захист жіночого здоров’я, підвищує експлуатаційні показники бюстгальтерів та трусиків.

06c15cfda6fa56b241ba939d7edb6483.jpg

Особливості вибору комплектів жіночої білизни

При виборі комплекту нижньої білизни жінка має визначитись у своїх побажаннях та сформувати призначення майбутньої покупки. При цьому важливо пам’ятати, що від типа та якості виробу суттєво залежить жіноче здоров’я. Не завжди красивий та неповторний комплект білизни придатний для постійного носіння, деякі його типи рекомендується одягати лише на декілька годин за добу.

Такі другорядні факті вибору, як колір та модель, є індивідуальним рішенням жінки. Але краще прислухатись до наступних рекомендацій від експертів:

  • класичний набор для повсякденного носіння слід обирати нейтральних відтінків, що підходять під блузу, сорочку, футболку, топ або сукню. Універсальними кольорами вважаються чорний та бежевий. В бюстгальтері краще уникати мережив, аби вони не виділялися під одягом. Обов’язково має бути хоча б один гладкий та стриманий варіант спеціально під речі, які щільно сидять на фігурі;
  • нестандартний набор. Сюди можна віднести спеціально підібраний комплект під той чи ін. ший наряд. Це може бути особливий фасон, колір та модель.

До комплектів білизни багатокольорового забарвлення слід ставитись з обережністю, адже така білизна може виглядати вульгарно та видавати відсутність смаку.

Нижня білизна – один з головних елементів гардеробу кожної людини. А для жінки це ще є таємною зброєю спокуси. Вдало підібрані трусики і бюстгальтер здатні перетворити фігуру, візуально зробивши її більш стрункою, а форми – ефективніше.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар