Кропивницькі спецпризначенці долучились до проведення військово-патріотичної гри “Сокіл” – “Джура”

Військовослужбовці 3-го окремого полку спецпризначення імені князя Святослава Хороброго взяли участь у проведенні III Всеукраїнського етапу військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), який зібрав близько 300 школярів з різних куточків України.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт полку.

Інструктори полку провели заняття на трьох локаціях, поділились досвідом з надання першої домедичної допомоги і поводження зі зброєю. Змагання відбуваються на території обласного центру туризму і триватимуть до 11 липня.

instukt2

“Таборування передбачає змагальні елементи, мистецькі та екскурсійний блоки. Щоб діти побачили, що Кропивницький і Кіровоградщина – колиска козацтва в центральній Україні. Вони можуть ознайомилися з історичними традиціями, теперішнім і сучасним, – говорить директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання Сергій Неділько.

instukt016

Вже цієї середи учасники військово-патріотичної гри завітають до музею 3-го полку, відвідають виставку військової техніки на території частини.

“Ми працюємо з усіма силовими структурами і правоохоронними органами для того, щоб познайомити дітей із специфікою цих організацій, і долучити ці організації до виховання патріотів нашої держави. Дорослі мають розуміти для кого вони це роблять. Адже виховання майбутнього покоління – це прямий обов’язок і надихає самих дорослих, коли вони бачать натхнені обличчя дітей. Водночас діти так само бачать поліцейських і військових наживо. Коли вони приходять і розповідають про свою роботу – це і є з одного боку питання моральної профілізації, з другого – скорочує цю дистанцію між офіційними державними установами і дітьми, – зазначив Сергій Неділько.

Нагадаємо, у Світловодську відбудуться Чемпіонати України з пішохідного та велосипедного туризму.

Читайте також: Кропивницькі спецпризначенці започаткували нові бойові традиції у Холодному Яру

instukt1vv

instukt3

instukt13

instukt14

instukt16

instukt017

instukt17

instukt18

Поширити:

Залишити коментар:

коментар