З 8 лютого у Кропивницькому запрацює «Гончаренко Центр»

З понеділка, 8 лютого, у Кропивницькому запрацює Освітньо-культурний простір «Гончаренко Центр». Його мета – стати відкритим майданчиком й ефективним інструментом для спільного вирішення актуальних освітніх і культурних проблем, які турбують містян.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

«Одне з головних завдань Центру – надихнути і надати людям будь-якого віку можливість набути навички та отримати знання, що допоможуть їм покращити власне майбутнє. Для цього ми будемо впроваджувати неформальні способи навчання та викладання, які продемонстрували свою ефективність», – переконана директорка центру у Кропивницькому Вікторія Талашкевич.

На офіційне відкриття Центру у Кропивницький приїхала керівниця національного проекту Марія Донець, яка нині проживає і навчається в Лондоні.

«В Україні відкрилося 11 “Гончаренко Центрів”. Це 500 дітей, яких безкоштовно підготують до ЗНО-2021 з англійської та української. Це +500 українців, які заговорять англійською з нуля. Це 22 тисячі людей, які отримають доступ до якісних безкоштовних програм для розвитку своїх навичок та кращого майбутнього» – розповіла Марія Донець.

Вже з понеділка у «Гончаренко Центрі» запрацюють курси англійської для дітей та дорослих, зокрема окремий курс підготовки до ЗНО, курс фінансової грамотності, тренінги з профорієнтації для підлітків, психологічний лекторій для людей поважного віку. Також щотижня проходитимуть майстер-класи від місцевих митців і експертів.

Зокрема на лютий заплановано:

9 лютого – Майстер-клас “Як захистити себе у соц.мережах?” (Надія Кареліна)
15 лютого – Презентація можливостей 3D-принтера (Олексій Дурач)
26 лютого – Майстер-клас і дегустація “Як виростити і приготувати равликів?” (Володимир Кравчук)

Всі освітні програми – безкоштовні. Заняття проводитимуть малими групами з дотриманням усіх карантинних вимог.

DSC 0519

Зареєструватися на курси можна через соцмережі – Facebook, Instagram, Telegram.

«Гончаренко центр» знаходиться за адресою вул. Велика Перспективна, 4-а, другий поверх.

Додаткову інформацію щодо навчання і співпраці можна отримати за телефонами: +380508849716 та +380988660563 щодня з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00 (субота і неділя – вихідні), а також поштою: goncharenkocentre.kropyvnytskyi@gmail.com

DSC 0523

DSC 0525

Нагадаємо, “Баба Єлька” випустить листівки з птахами з вишитих рушників.

Читайте такожНадійне крило “Добротвору”. 8 років – політ триває

Поширити:

Залишити коментар:

коментар