У Кропивницькому розпочалося свято дитинства

Сьогодні, 1 червня, у Кропивницькому стартували святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей. Зокрема, на площі перед обласною філармонією для дітей влаштували різноманітні майстер-класи і танцювальну руханку. А у Ковалівському парку у цей же час почали облаштовувати локації “Міста дитячих мрій”.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

На площі перед обласною філармонією близько сотні дітей разом із батьками беруть активну участь у різноманітних майстер-класах із малювання, шиття бісером, нанесення тату хною, тощо.

Окрім того, найменших кропивничан запрошують до рухливого танку казкові звірі та усіма улюблений герой мультфільмів Посіпака.

О 12.00 офіційні урочистості до Дня захисту дітей розпочалися у обласній філармонії, а тим часом у Ковалівскому парку має постати “Місто дитячих мрій”. Практично увесь парк буде облаштований окремими розважальними локаціями з виставками, майстер-класами та флешмобами. До заходів у парку приєднаються також 8 шкіл раннього розвитку дітей, які займатимуться з дітьми.

Святкові заходи у Ковалівському парку триватимуть аж до вечора – о 16.00 найталановитішим дітям вручать відзнаки “Дитина року”, а о 19.00 стартує святкова концертна програма.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар