На корону “Міс Принцеса Кіровоградщини” претендують 22 кропивницькі красуні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 20 лютого, 22 кропивницькі красуні, які пройшли відбір конкурсу “Міс Принцеса Кіровоградщини 2017” розпочали підготовку до гала-концерту, який відбудеться 9 березня у театрі. ім. М. Кропивницького.

Організатор конкурсу, керівник модельної агенції «Mix models» Олена Рудковська розповіла Першій електронній, що всього на конкурс було подано більше 150 заявок:

“Усі претендентки пройшли онлайн-кастинг (відбір по фото) та три відбори. У підсумку було обрано 22 красуні, які розпочали боротьбу за корону “Міс Принцеса Кіровоградщини 2017″. Наразі, на чолі із хореографом-постановником Юлією Тодосієвою, конкурсантки готуються до гала-концерту, який відбудеться 9 березня о 18:30 в залі Кіровоградського академічного музично-драматичного театру ім. Кропивницького. Ми готуємо яскраву і незабутню фешн-подію. На глядачів чекає безліч сюрпризів”, – розповіла Олена Рудковська.

Володарка титулу «Міс Принцеса Кіровоградщини 2017» представить наше місто на Всеукраїнському конкурсі краси «Міс Принцеса України 2017».

Також одна із конкурсанток отримає путівку на участь у конкурсі “Miss US Nation” в США – про це читайте на Першій електронній згодом.

Нагадаємо, вперше “Міс Принцесу Кіровоградщини” обирали в нашому місті минулого року напередодні Міжнародного жіночого свята. Тоді титул виборола 18-річна Анастасія Панченко. Однією з головних номінацій конкурсу був титул “Міс Принцеса Кіровоградщини 2016 ФОТО”. Його володарка Ірина Тітаренко отримала право на фотосесію для журналу “THE MUSE” (США). Також на сторінках цього журналу красувалися світлини моделей «Mix models» Діани та Рити.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар