Боксер зі Світловодська у першому раунді нокаутував непереможного поляка

© suspilne.media

Боксер зі Світловодська Віктор Вихрист на прізвисько “Фауст” здобув чергову дострокову перемогу на професійному рингу. 28-річний українець в першому раунді нокаутував представника Польщі Яцека Пьонтека.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Уніан.

Бій відбувся у німецькому місті Кельн.

Ця звитяга стала сьомою для Вихриста на профі-рингу, п’ять із яких завершилися нокаутом. У Пьонтека теж не було поразок до зустрічі з Віктором, але вперше він таки програв. До цього поєдинку в нього було 11 перемог, 9 з яких достроково.


Віктор дебютував у лютому 2020 року. Він за 55 секунд брутально нокаутував білоруса Андрія Мазаніка.

У другому поєдинку на професійному ринзі Віктор нокаутував харків’янина Семена Пахомова.

Третю поспіль перемогу на професійному ринзі Вихрист здобув у Дніпрі, де вже в третьому раунді нокаутував найкращого боксера Іспанії – Габріеля Енгуему.

Під час четвертого поєдинку Віктор Вихрист переміг німця турецького походження Якупа Саглама. Бій завершився перемогою українця технічним нокаутом, адже Саглам відмовився виходити на 5-й раунд.

П’яту звитягу він здобув над поляком Камілем Соколовські, який вистояв усі 6 раундів, тому Вихрист вперше на профі-ринзі не здобув дострокову перемогу. Проте судді одноголосним рішенням констатувати впевнену перемогу українця: 60-53, 60-53, 60-53.

У шостому бою Віктор Вихрист побив представника Венесуели Вілмер Васкеза. Поєдинок пройшов всі 8 раундів. Українець переміг одноголосним рішенням суддів – 80:72.

Зазначимо, що Віктор Вихрист народився 3 червня 1992 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. Потім його сім’я переїхала в місто Кременчук, що на Полтавщині. Саме там хлопець пішов до школи, а в останній рік перед її закінченням вирішив зайнятися боксом. Його тренером став Олександр Миколайович Ляховий, який є батьком української легкоатлетки Ольги Ляхової. Зараз Віктор зізнається, що з дитинства цікавився боксом, постійно дивився поєдинки братів Кличків, але ніколи не думав, що сам колись буде боксером.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар