Боксер зі Світловодська нокаутував найкращого важковаговика Іспанії

© 24 канал

Український боксер суперважкої ваги Віктор Вихрист, який народився у Світловодську, здобув третю поспіль перемогу на професійному ринзі. 28-річний Вихрист у Дніпрі вже в третьому раунді нокаутував найкращого боксера Іспанії – Габріеля Енгуему.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на 24 канал.

Хід бою

Зі стартового раунду Вихрист вирішив працювати першим номером та зайняв центр рингу. Іспанець декілька разів неприємно відповів, однак отримав розсічення біля брови.

У другому раунді Віктор провів хорошу атаку та доніс правий прямий. Енгуема дивом встояв на ногах і продовжив бій.

Наприкінці раунду Вихрист повторив атаку й Габріель був близький, щоб “поцілувати” канвас, але впав на українця та уникнув нокдауну.

У третьому раунді Енгуема декілька разів дістав обличчя Вихриста лівим джебом та почав спілкуватися з українцем. Віктор відповів правим у щелепу, а потім продовжив атакувати іспанця широкими ударами.

Наприкінці раунду Вихрист доставив до обличчя Енгуеми декілька ударів лівою та ефектно нокаутував суперника правим прямим.

Выхрист нокаутировал Энгуэму в третьем раунде ????Украинский супертяж Виктор Выхрист (3-0, 3 КО) в шоу Top Boxing…

Опубліковано Luckypunch.net Неділя, 20 вересня 2020 р.

Чергова дострокова перемога

Для Вихриста це вже третя перемога на професійному ринзі. Всі поєдинки українець виграв достроково.

Віктор дебютував у лютому 2020 року. Він за 55 секунд брутально нокаутував білоруса Андрія Мазаніка.

У другому поєдинку на професійному ринзі Віктор нокаутував харків’янина Семена Пахомова.

Зазначимо, що Віктор Вихрист народився 3 червня 1992 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. Потім його сім’я переїхала в місто Кременчук, що на Полтавщині. Саме там хлопець пішов до школи, а в останній рік перед її закінченням вирішив зайнятися боксом. Його тренером став Олександр Миколайович Ляховий, який є батьком української легкоатлетки Ольги Ляхової. Зараз Віктор зізнається, що з дитинства цікавився боксом, постійно дивився поєдинки братів Кличків, але ніколи не думав, що сам колись буде боксером.

Читайте також: У Кропивницькому відбудеться забіг по бездоріжжю

Поширити:

Залишити коментар:

коментар