Займайтеся фітнесом ефективно з клубом hiitworks

Вітаємо Вас у мережі інноваційного фітнесу hiitworks.

Наші фітнес клуби розташовані по всьому Києву, щоб усі мали рівні можливості: займатися улюбленим видом спорту. Під керівництвом найкращих тренерів міста. Наша унікальність полягає в якісному і індивідуальному підході.

Кожен, хто приходить до нас на заняття отримує повний пакет: тестування організму на потенціал і рівень підготовки, обрання найкращого і найбільш відповідного виду спорту, особистий план харчування та занять від тренерів, пояснення техніки від А до Я.

Кожен, хто починає з нами тренуватися ніколи не залишається на самоті, ніколи не чекає в черзі до тренажера, ніколи не сумує. В нас присутня групова програма. Групи розраховані на 10-12 чоловік, таким чином тренер встигне допомогти і проконтролювати кожного. Від цього ваш результат буде тільки кращим. Протягом 1 місяця вас веде ваш тренер, навчає правильній техніці, підказує і мотивує.

У нашому розкладі ви знайдете понад 25 різних занять. Ви точно зможете обрати щось до душі, те, що буде приносити вам результат і задоволення за 45 хвилин. Саме стільки потрібно тренуватися регулярно, аби отримати результат, який помітять і інші.

e09dc3ebf02b7ae75f9642e24c89939b.jpg

Ніяких 1,5-годинних блукань серед тренажерів. Ніякого придумування вправ. Техніка і план. Контроль і дисципліна. Лише чітка та злагоджена робота на результат. При цьому з залу ви вийдете наповненим енергією, силою працювати, займатися улюбленим хобі, чи просто матимете силу на хатні справи і час з близькими.

Ще однією перевагою є те, що тренуватися ви зможете у зручний час: зранку, в обід та ввечері. А оплату за абонемент можна вносити частинами. Тепер у кожного з’явилися рівні можливості для того, щоб бути здоровим, енергійним і струнким.

Нашим тренерам будь-яка задача по силам: якщо вам треба скинути зайве, набрати вагу, змінити якість тіла, чи пропрацювати проблемну зону, сміливо приходьте у фітнес клуб hiitworks.

Вам у нас сподобається!

Гарний і просторий зал, зручні душові та переодягальні, зона відпочинку, а ще приємний момент для батьків – дитяча кімната. Непосида буде весело проводити час, поки батьки працюють над якістю тіла.

Після наших тренувань ви відчуєте прилив енергії, силу на нові звершення, ви пишатиметеся собою, а ми допоможемо вам отримати найкращий результат за найкоротший термін.

Ми цінуємо ваш час і бережемо ваше здоров’я.

Hiitworks – ваш надійний путівник у світі спорту та краси.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар