Продовження скандальної історії футболістів кропивницького “Олімпіка” з Африки покаже всеукраїнський телеканал

© Анастасія Дзюбак | ВВС News Україна

У новому випуску програми “Контролер”, який покажуть 21 липня, о 23:20 на каналі “Україна”, розкриють ексклюзивні деталі продовження скандальної історії африканських футболістів кропивницького “Олімпіка”, яких начебто обманули і кинули напризволяще в клубі.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі телеканалу “Україна”.

“Вони летіли за великою мрією, а опинилися в заручниках. П’ятьом спортсменам із Кот-Д’Івуару обіцяли блискучу кар’єру і високі зарплати. Натомість іноземців залишили без їжі, світла, води і футбольного поля. А також забрали всі гроші. Тепер вони живуть у притулку для безхатьків і не можуть повернутися додому. У всьому цьому африканські спортсмени звинувачують відомого у Кропивницькому футбольного тренера, наставника українських футбольних зірок. Але що скаже сам тренер та його асистент, яких темношкірі спортсмени звинувачують в афері?

Унікальна історія рабства і обману в умовах України. Ми звикли, що зазвичай наших громадян ошукують з роботою закордоном, але є і унікальні випадки омани і фактичного рабства в Україні по відношенню до іноземних громадян. Деталі в новому випуску програми “Контролер”, – розповів ведучий Ярослав Куц.

Нагадаємо, африканські футболісти заявили, що два роки безкоштовно грали за кропивницький футбольний клуб “Олімпік”, хоча їм нібито обіцяли гроші. Тренер команди Юрій Кевліч стверджує, що грошей африканцям ніхто й не обіцяв, адже вони потрапили в аматорський клуб, а скарга на шахрайство — спроба залишитися в Україні.

Читайте також: Поліція VS футбольний тренер: чи “обматюкав” патрульних наставник “Олімпіка” визначить суд

Поширити:

Залишити коментар:

коментар