Кропивницькі скелелази представлятимуть Україну на чемпіонаті світу в Італії

За результатами чемпіонату України зі скелелазіння серед юніорів представляти нашу збірну на чемпіонаті світу в Італії будуть два спортсмени з Кропивницького.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Із 13 по 16 червня у Дніпрі проходив чемпіонат України зі скелелазіння серед юніорів, молоді та юнаків у програмах швидкість, складність та багатоборство.

У змаганнях взяли участь 298 найсильніших спортсменів із одинадцяти регіонів України: Дніпропетровської, Кіровоградської Донецької, Харківської, Одеської, Київської, Вінницької, Полтавської, Луганської, Хмельницької областей та Києва.

Місто Кропивницький представляли десять юних спортсменів – вихованці комунальних закладів «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1», «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо».

38faa915646046adf077e741afa52543.jpg

Успішно виступили кропивницькі скелелази. Чемпіоном в лазінні на швидкість серед юніорів став Ярослав Ткач. Срібним призером на швидкість і четвертим у багатоборстві серед молоді групи «А» виявився Ніл Плохов.

Ці два спортсмени завоювали право представляти Україну у складі збірної команди на чемпіонаті світу серед молоді та юніорів, який відбудеться в італійському місті Арко з 22 по 31 серпня.

У командному заліку серед регіонів Кіровоградська область посіла четверте місце на швидкість.

Нагадаємо, Ярослав Ткач став чемпіоном Європи і світу.

Читайте також: Оновлену спортивну інтерактивну мапу міста презентували у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар