Чорноморець – Зірка: цифри і факти матчу

10.09.2017 матч Зірка - Чорноморець у Кропивницькому

Сьогодні, 19 травня, на стадіоні “Чорноморець” в Одесі в рамках останнього туру УПЛ “моряки” прийматимуть кропивницьку “Зірку”. Для одеситів у цьому матчі є теоретичні шансі покинути останнє місце в турнірній таблиці, а “зіркові” зможуть залишити зону вильоту. Початок гри о 17:00.

Про це пише ua-football, повідомляє Перша електронна газета.

Для “Чорноморця” все дуже просто в останньому турі УПЛ – необхідно набрати більше очок, ніж “Сталь” в паралельному поєдинку. Тоді “моряки” отримають право зіграти в плей-офф з представником Першої ліги за місце в УПЛ. Беручи до уваги, що кам’янці проведуть матч у гостях з “Карпатами”, завдання одеситів здається цілком здійсненним, суперник прийнятний наскільки це можливо, і якщо підопічні Фролова не зможуть в матчі життя обіграти “Зірку”, то і залишатися в Прем’єр-лізі для них немає сенсу.

Команда Монарьова має теоретичні шанси уникнути матчів плей-офф за збереження прописки в еліті (виліт безпосередньо, як “Чорноморцю”, кропивничанам не загрожує), але для цього треба в гостях обіграти одеситів і чекати поразки “Карпат” у Львові. Тому можна вважати, що мотивація на гру вище саме у господарів протистояння.

                             Чорноморець - Зірка. Анонс та прогноз матчу - изображение 1Прем’єр-ліга. 32-й тур. Група 2Чорноморець - Зірка. Анонс та прогноз матчу - изображение 2

19 травня. Одеса. Стадіон: “Чорноморець”

“Чорноморець” (Одеса) 17:00 “Зірка” (Кропивницький)

Телетрансляція – канал УНІАН

АРБІТРИ

Головний арбітр – Дмитро Кутаков (Бровари)
Асистенти – Максим Чос і Тарас Клименко (обидва Київ)
Четвертий суддя – Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Делегат ФФУ – Михайло Калита (Миколаїв)
Спостерігач арбітражу ФФУ – Сергій Задіран (Дніпро)

ТРАВМИ
Євген Мартиненко
Микола Іщенко
Андрій Новак
Максим Ковальов
Максим Прядун
Дмитро Фатєєв
ДИСКВАЛІФІКОВАНІ
немає  Максим Драченко

Цифри та факти

  • У трьох матчах цього сезону у суперників є повний набір результатів – спочатку була перемога одеситів в Кропивницькому, потім нічия в Одесі, і останнє побачення команд закінчилося перемогою “Зірки” (2:1).
  • Матчі “Чорноморця” і “Зірки” не могли називатися результативними, найпопулярніший рахунок у цих іграх 1:0 (зустрічається сім разів), проте в чемпіонаті України 2017/18 в трьох поєдинках команди вже забили десять м’ячів.
  • Останній матч в Одесі завершився видовищною нічиєю 3:3.
  • Кропивничани в своїй останній зустрічі чемпіонату розписали мир з “Карпатами” 1:1. Одесити в 31-му турі поступилися “Олімпіку” 0:1.
  • У двох останніх матчах не можуть виграти “моряки”, так само як і “червоно-жовті”. У команд в цих двох матчах аналогічні результати – нічия і поразка.
  • У “Чорноморця” найслабша оборона в УПЛ – 49 пропущених м’ячів, але зате одесити забивають більше, ніж кропивничани 25 проти 22. У “Зірки” найслабша атака в чемпіонаті.
СТАТИСТИКА

“Чорноморець” – “Зірка”

Всього зіграно 22 матчі: 3 перемоги “Зірки”, 7 нічиїх, 12 перемог “Чорноморця”,
загальний рахунок 31:14

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Є втрати як у одеситів, так і у кропивничан, хоча, можливо, у “Зірки” кадрових проблем більше – Драченка і Фатєєва замінити складніше. Але і у “Чорноморця” в минулому турі травму отримав Новак, швидше за все, в 32-му турі ворота “моряків” захищатиме Безрук. Після дискваліфікації повинні повернутися в основу одеситів Смирнов і Оріховський.

Безрук – Романюк, Жуніч, Смирнов, Люлька – Оріховський, Бобко – Татарков, Ковалець, Третьяков – Гладкий.

Паст – Цюпа, Братков, Гафаїті, Оганесян – Гедж, Загальский – Чичиков, Збунь, Білоног – Петров.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар