“Втрата основних футболістів вплинула на всю команду” – захисник “Зірки” Максим Ковальов

Захисник «Зірки» Максим Ковальов проаналізував поразку від київського «Динамо» і висловив віру у світле майбутнє команди з Кропивницького.

Пише Олександр Наголюк для sport.ua.

– Максим, прокоментуй будь ласка сам матч. Яка головна причина того, що команда в другому таймі буквально за 10 хвилин програла гру, при тому що 1-й тайм вдалося провести досить добре.

– У першому таймі не було таких грубих помилок, які ми зробили у другому. А така команда, як «Динамо», подібних помилок не прощає.

– Із огляду на два невдалих матчі киян до ряду, очікували від них особливого настрою на цю гру? Або ж хотіли навпаки цим скористатися?

– Ми налаштовувалися тільки на перемогу. Знали, що «Динамо» не у дуже хорошому стані підходило до цього матчу, враховуючи зустрічі з «Янг Бойз» та «Ворсклою». Очікували, що настрій у них буде позамежний.

– У тебе в захисті з’явився новий напарник – Пепе. Здавалося б, він непогано відіграв матч, але в двох пропущених голах була в більшій частині його вина. Він просто ще не встиг адаптуватися до нашого чемпіонату?

– У нас повністю змінилася команда, так що, потрібен час, щоб зігратися. А шукати винних у поразці, я вважаю, неправильно. Немає футболістів, які не помиляються.

– Із огляду на кількість моментів, створених киянами, рахунок на табло можна вважати закономірним?

– Результат гри відображає події на полі.

– Команду в міжсезоння покинуло багато основних гравців. Наскільки сильно це відбилося на грі?

– Втрата основних футболістів вплинула не тільки на гру, але і на саму команду. І на даний момент цих футболістів замінити ніким.

– Ти пропустив великий відрізок часу через важку травму. Розкажи коротко про своє самопочуття, наскільки ти близький до своїх оптимальних кондицій?

– На даний момент моє самопочуття хороше. Трохи позначається відсутність ігрової практики, але це всього лише питання часу. Незабаром я повернуся до оптимальних кондицій і стану ще сильнішим.

– Старт чемпіонату у «Зірки» вийшов не найкращим. Як вийти з цієї ситуації? У чому треба, перш за все, додати?

– Перш за все, ми повинні бути як одне ціле. І з цієї важкої ситуації, я вважаю, нам під силу вибратися. Ми можемо показувати хорошу гру на високому рівні. І я впевнений, що якщо з нами будуть наші вболівальники, то з разом такою підтримкою ми зможемо досягти багато чого.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар