Кіровоградська студентка розповіла про свою боротьбу за “Холостяка” на СТБ (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В ексклюзивному інтерв’ю «Новій газеті» кіровоградська красуня Анастасія Донських привідкрила завісу таємничості навколо своєї участі в популярному шоу.

– Розкажи трохи про себе – де народилася, в яку школу ходила, чим займалась, про що мріяла.

– Я народилася в Кіровограді, ходила в школу-ліцей №20 і років 5-6 займалася в дитячому юнацькому центрі, в клубі «Імідж». Там був і КВК, і акторська майстерність, і сценічна мова.У дитинстві я мріяла стрибнути з парашутом (сміється).

– Мрія збулася?

– Ні, поки не збулася, але думаю, що все попереду.

– Минуло небагато часу з початку трансляції шоу «Холостяк-6» на СТБ. Чи не встигла ти пошкодувати по те, що вирішила взяти в ньому участь?

– Анітрохи не пошкодувала. Ми опиняємося в тих місцях, які призначені нам долею. І все відбувається в житті не просто так. Це той життєвий етап, який був запланований кимось зверху.

– Як до твоєї участі в шоу поставились батьки і друзі?

– Звичайно ж, мої близькі люди мене підтримували, тримали кулачки. Не було жодної людини, яка б сказала, навіщо воно тобі треба, не йди. До того ж не так багато людей знали про це.

Звичайно, моя участь стала невеликим шоком для нашого міста, оскільки воно не дуже велике. Ніхто не очікував такого повороту, адже я навіть зникла з соціальних мереж, хоча зазвичай дуже активна там. Тоді у людей було багато різних здогадок про те, де я. Деякі думали, що я заміж вийшла і чоловік забороняє мені сидіти в Інтернеті. А коли дізналися про «Холостяка», то говорили: «Клас! Це цікаво».

Інколи я отримую не надто адекватні повідомлення від сторонніх людей, але всі мої знайомі мене підтримують.

– Наскільки картинка, яку бачать глядачі по телевізору, відрізняється від того, що є насправді?

– Це реаліті-шоу, тому те, що бачать на екрані, відбувається реально. Немає жодного сценарію. Звичайно, побачення плануються заздалегідь, але все відбувається насправді. Про що ти хочеш, про те і говориш як з Холостяком, так і з дівчатками. І ніхто не говорить, що саме зараз ти повинен сказати.

– Ти йшла по перемогу чи просто взяти участь?

– Я впевнена в собі особистість, я максималістка, тому налаштовувала себе,  що як мінімум першу вечірку я пройду. А далі… Проект – це не змагання, не якийсь конкурс, в якому мета – перемогти будь-що. Перемога – це побудувати стосунки з Холостяком так, щоб між вами виникли почуття. Якщо вони виникли – ти виграв. Так, я йшла по почуття.

– Ти можеш сказати, що усіма силами боролась за нареченого? Чи з’явилися в тебе подруги на проекті? А вороги?

– Ні, боротися усіма силами за чоловіка або влаштовувати бійки – не мій формат.  Я обираю інший шлях – щирість, відвертість, я всіляко показувала Іраклі, що він мені цікавий.

Подруги з’явилися на проекті. Найближчими стали Ксюша, Рита, Наташа і Сніжана. Це дівчата, з якими я спілкуюся і сьогодні, вони мені близькі по духу. Коли почався проект, я одразу зрозуміла, що є дівчата, з якими я взагалі не зійшлася б, тому що ми абсолютно різні. А з дівчатами, з якими я подружилася, могла б і в житті перетнутися. У нас спільні погляди на життя, на стосунки.

Ворогів у мене немає по життю. Були на проекті люди, які викликали не зовсім позитивні емоції. Але це були тільки емоції. Зараз я про них добре відгукуюся, у мене немає на них образ, злості. Залишилися в пам’яті тільки позитивні моменти.

Які в тебе враження від зйомок у такому популярному проекті?

Враження залишилися тільки позитивні. Дивлячись на себе на екрані, я не шкодую ні про свої слова, ні про дії. Все, що я говорила, – я справді відчувала в той момент, і саме так я говорила б і у реальному житті. Я рада, що потрапила на проект.

– Що справило на тебе найяскравіші враження?

– Усі люди, які брали участь у цьому проекті, були причиною моїх позитивних емоцій. Яскравою була зустріч із Холостяком – це чоловік, з яким мріє познайомитися половина країни, хочуть з ним поспілкуватися. А я одна з тих дівчат, яка знає його особисто.

– Розкажи про те, як ти проходила відбір для участі в шоу, адже дівчат було багато, яким критеріям вони мали відповідати, щоб потрапити в шоу.

– Відбір я проходила на кастингу, який був в Одесі. Я не відправляла анкету он-лайн, а вирішила сама туди поїхати. Я зрозуміла, що недостатньо бути просто красивою дівчиною. Всі дівчата, безумовно, гарні. І щодо краси у кожного різні думки. Повинен бути якийсь стрижень всередині, іскра в очах. І зараз, коли дивишся шоу, то бачиш особливості кожної дівчини. Абсолютно всі різні, однакових немає. Не знаю, якою рисою володію я, що мене вибрали, але, мабуть, щось усе-таки помітили.

– Наскільки серйозно ти ставишся до самої ідеї вийти заміж чи закохатися під прицілом відеокамер і поглядів тисяч українців? Чи не принижує, на твою думку, гідності те, що дівчата змагаються за чоловіка, а не чоловіки за дівчину?

– Проект «Холостяк» – це школа життя, це виживання серед багатьох дівчат, коли ти повинна звернути на себе увагу одного чоловіка. У житті теж можуть бути ситуації, коли одразу кілька жінок дивляться на одного чоловіка, хоча, можливо, їх не буде одразу тридцять (сміється). В будь-якому випадку я б побажала кожній дівчині побувати там.

Інна Тільнова. Нова газета. Фото із архіву СТБ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар