«Баба Єлька» запрошує на звану вечерю і презентацію «Смачної Кропивниччини»

19 січня о 18.00 у Ресторації Кропивницьких відбудеться унікальна подія – презентація-дегустація страв із книги «Смачна Кропивниччина», яка вийшла друком наприкінці грудня у видавництві «Їжак».

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту “Баба Єлька”.

Упорядники видання зібрали під однією обкладинкою рецепти традиційних страв, зафіксованих під час експедицій проекту «Баба Єлька» протягом 2018-2021 років на території Кіровоградщини. Модернізоване «прочитання» книги представить шеф-кухар Ресторації Василь Дерев’янко.

До уваги гостей сет із п’яти страв:

– житні вафлі із паштетом із плавленої гречки, основою яких став рецепт Олени Белінської із Новомиргорода.
– локальні спеціалітети – домашня ковбаса із пшоном за рецептом Варвари Дорошенко 1928 р.н. із села Петрокорбівки та холодяна риба від Марії Міщенко з села Грушки Благовіщенського району.
– салат із печеного буряка та мусом із в’яленого чорнослива.
– копчений окіст за рецептом із села Назарівки Кропивницького району із картоплею-пуканкою (рецепт із Долинської)
– яблучний медівник із вершковим соусом за рецептом із Кропивницького.
Сет із трьох видів наливок.

Вартість сету на одну персону – 500 гривень. Під час презентації донатори зможуть отримати книгу «Смачна Кропивниччина» у подарунок. Також на гостей чекає сюрприз від «Баби Єльки».

Бронювання столиків за номером 0990003588.

Нагадаємо, напередодні нового року в Етнолабораторії «Баба Єлька» презентували книгу «Смачна Кропивниччина».

Читайте також: У Кропивницькому презентували страви з двохсотлітньою історією

f66fc14d69ec1b37541f30f2484bf96a.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар