Олександрійка зупинилася за крок від суперфіналу шоу “Мастер Шеф”

© В об'єктиві | Facebook

Мешканка Олександрії Ірина Маленко залишила шоу “Мастер Шеф” у статусі фіналістки, їй не вдалося вийти у суперфінал проєкту.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Сім кухарів-аматорів, серед яких була Ірина Маленко, боролися у різних випробуваннях.

В одному з них жінка приготувала для суддів проєкту шоколадне мусове тістечко, яке високо оцінив Ектор Хіменес-Браво.

Згодом Ірина Маленко разом із Дмитром Балитою отримала одне завдання на двох. Вони мали на швидкість виявляти помилки у стравах, таким чином заробляючи бали, які потім обмінювали на продуктові кошики.

Пізніше судді розкритикували фіш боли Дмитра Балити з курячими шлуночками всередині. Вони здалися суддям занадто жирними. А олександрійка приготувала фарширований баклажан. Утім, це не принесло їй перемогу і вона зупинилася за крок від суперфіналу.

Також Ірина Маленко дала інтерв’ю для “В об’єктиві”, де поділилася своїми враженнями від конкурсу і деякими секретами своєї родини.

– Ірина, які Ваші враження від ефіру? Як себе почуваєте?

– Звичайно, мене переповнюють почуття і найбільше – це велика вдячність до олександрійців, до всіх, хто мене підтримував. Вашу підтримку я відчувала протягом всіх трьох місяців, поки тривав проєкт, і відчуваю зараз, коли він завершився. А почуваю я себе дещо розгублено. Передивилася ефір вночі, знову все виринуло в пам’яті: ті емоції, хвилювання… Але як би там не було, шоу – прекрасне. Мені здається, що мене показали саме у тому класному позитивному ракурсі, яка я і хотіла. Страви мої оцінили достойно, як би там не було. Врешті-решт, третє місце – це також фактично призове місце, тому враження двоякі.

– Як Ви вважаєте, що завадило Вашій перемозі?

– Сталось так, що в останньому конкурсі для мене склалися трішки заскладні умови і, мабуть, я не до кінця з ними справилася. Я, звичайно, намагалася за одну годину приготувати дві основні страви, і вважаю, що впоралася. Для мене це було дуже відповідально бути на той момент в четвірці кращих і зрозуміло, що результат мав бути достойним. Можливо, треба було десь скреативити, десь не вистачило часу. Тим паче, що інгредієнти для приготування страв були обмежені, плюс час витрачався, щоб віднайти девайси. Але не дивлячись на всі труднощі, вважаю, що все було чесно і справедливо.

– Ви зараз розчаровані чи задоволені собою?

– Абсолютно не розчарована, я собою задоволена! Чесно кажучи, хотілось мені більшого, однозначно мені хотілось перемогти, але по факту – це достатньо непоганий результат. Дуже добре, що є над чим працювати. Адже, якщо ти знаєш про свої помилки, значить тобі є з чим далі рухатись вперед. Тому рухаємось далі ще з більшою силою будемо творити, а можливо і трішки витворяти …(сміється)

134106071 696515751236574 23865538672090054 o

– Як родина ставилась до того, що Вас тривалий час не було вдома?

– Дійсно, проєкт знімався довго – три місяці. Ми працювали в рамках карантину, тому не могли приїздити додому. Раніше я свого меншого сина не залишала навіть на одну ніч, а тут такий великий проміжок часу, проте настільки змінилися пріоритети. Так, звичайно, сім’я на першому плані, але от Мастер Шеф – це відчуття трішечки подавляє і коли перебуваєш в таких стресових умовах, то менше про це думаєш. Більше хвилюєшся про те, щоб чомусь навчитися і пройти далі. А заради результату треба йти на якісь жертви. Зрозуміло, що чоловік трохи нервував, можливо, десь ревнував, але потім, коли ми з ним поговорили серйозно і розставили пріоритети, то все стало добре. Більше того, я дуже відчувала їхню підтримку і це надзвичайно мене радувало, надихало і надавало сил.

– До речі, дома хто у Вас зазвичай готує?

– Дома найчастіше готую я, дуже часто готує мій старший син, я навіть ще колись йому говорила, щоб він ішов на “Мастер Шеф-підлітки”. Він дійсно смачно готує, але чомусь не захотів. Це було ще до того, як я пішла на проєкт.

– Який Ваш звичайний домашній стіл, що любить Ваша родина?

– Мій стіл домашній надзвичайно простий, ми полюбляємо звичайні страви – вареники, борщ, обов’язкова якась випічка. Дуже сильно мої рідні полюбляють випічку, а менший синок – млинці.

– Яким буде Ваш новорічний стіл?

– Новорічний стіл буде достатньо традиційний, тому що ми їдемо зустрічати Новий рік з учасниками Мастер Шеф – моєю новою сім’єю. Ми вирішили готувати абсолютно традиційні речі – це буде салат Олів’є обов’язково, але ми можливо його зробимо трохи інакше. Наприклад, варену ковбасу замінимо червоною рибою, а кислі огірки – на свіжі. Обов’язково приготуємо домашній майонез для цієї страви, не обійдеться наш новорічний стіл і без крабового салату. Також планую приготувати для нашої МастерШефівської сім’ї торт, вони дуже чекають його від мене.

133906039 696515814569901 3091788686517006274 o

– До речі, чи надходили до Вас пропозиції роботи, як до талановитого шефкухаря?

– Дякую за запитання. Ну таких масштабних пропозицій не було, проєкт тільки вчора закінчився так що сподіваюсь, що все попереду. Коли я була на стажуванні в Одесі, то Катя (професіонали в шоу – авт.) була не проти, щоб я в неї залишилась. Ми з нею дійсно так плідно попрацювали, дуже класно, дуже весело і найголовніше – продуктивно!

– То Ви поки розмірковуєте?

– Та ні, в Одесу я навряд чи поїду, мені хотілось би в Олександрії щось своє, затишне, романтичне, маленьке, але зараз, в умовах карантину, це все дуже складно. Поживемо, побачимо.

Зазначимо, жінка виховує двох синів та свою “велику дитину” – чоловіка. У минулому Ірина Маленко близько 15 років займалася педагогічною діяльністю, а зараз готує та розфарбовує пряники. Під час своєй першої появи у програмі вона приготувала для журі бісквіт з шоколадним ганашем та ожиновим конфі.

А в 16 випуску 10 сезону шоу “Мастер Шеф” Ірину Маленко визнали найкращою кухаркою-аматоркою. Судді програми вручили їй та ще шістьом учасникам кителі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар