Два проєкти з Кіровоградщини перемогли на конкурсі “Створюй із Суспільним”

@ Баба Єлька | Facebook

Сьогодні оголосили переможців конкурсу творчих проєктів “Створюй із Суспільним”. Для виробництва і трансляції на регіональних телеканалах Суспільного мовника у 2021 році відібрали 68 проєктів. Серед них і два проєкти з Кіровоградщини -“Баба Єлька” та “Вавилони Приінгулля”.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі Суспільного.

Зокрема, фольклорно-етнографічний проєкт “Баба Єлька” успішно пройшов фінальний етап відбору — захист перед комісією з центрального офісу мовника — і готовий до реалізації.

А проєкт “Вавилони Приінгулля” команда Суспільного відібрала у довгий список – це ті проєкти, які вирізняються яскравою ідеєю або енергією команди, однак у поданому форматі не готові до реалізації. Для них Суспільний мовник запропонує допрацювати ідеї за менторства продюсерів Суспільного. Для їх виробництва мовник залучатиме додаткове фінансування, в тому числі й донорську підтримку.

Із повним переліком проєктів-переможців можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, страва бабусі з Кіровоградщини увійшла в меню онлайн-ресторану пам’яті.

Читайте також: За участі “Баби Єльки” борщ внесли до списку культурної спадщини України

b71cd3a56d5771e3480f8675ed53dbe7.png


“Створюй із Суспільним” – це програма співпраці із Суспільним мовником для продакшенів на умовах аутсорсу, відкритий відбір творчих проєктів для трансляції на регіональних телеканалах UA: Суспільне мовлення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар