У Кропивницькому відбудеться зустріч із Андрієм Кокотюхою

У четвер, 5 березня, о 17:00 у громадському просторі “Krop:Hub” відбудеться зустріч із письменником та сценаристом Андрієм Кокотюхою. Вартість вхідного квитка – 50 грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на подію у Facebook.

“Письменник та журналіст Андрій Кокотюха любить літературу, кіно, збирати гриби. Теоретик алкоголю та масової культури. Байдужий до політики, спорту, одностатевого сексу і наркотиків. Не любить українських політиків, футболу, борщу, вареників, макаронів, хімії як шкільного предмету, свого колишнього класного керівника, Філіпа Кіркорова, Віктора Павліка та дмитра табачника, їздити громадським транспортом, стояти в чергах, чогось чекати в своїй держави та від своєї ж держави, працювати в сільському господарстві”, – пише про себе Андрій Кокотюха на своєму сайті.

Громадський простір “Krop:Hub” знаходиться за адресою вулиця Преображенська, 2.

Нагадаємо, у серпні 2017 року автор роману та сценарію фільму “Червоний” Андрій Кокотюха приїхав у Кропивницький на допрем’єрний показ стрічки. Тоді фільм зібрав повний аншлаг у кінотеатрі “Портал” – понад дві сотні кропивничан завітали на показ українського гостросюжетного історичного фільму. 

Окрім того, в гостях у нашого проекту “Від PERSHої особи” Андрій Кокотюха та Ігор Колтовський розповіли також про складний і виснажливий процес зйомок фільму і про плани зняти сиквел та приквел стрічки “Червоний”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар