Бобринецька та Новоукраїнська ОТГ потрапили на сторінки календаря DOBRE

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Напередодні нового року у рамках Програми DOBRE (USAID) надрукували календар, на сторінках якого зображено світлини зокрема із Новоукраїнської та Бобринецької ОТГ.

На світлині до січня зображено голову Новоукраїнської громади Олександра Корінного та членів Молодіжного парламенту.

До травневої сторінки підібрали кадри із відкриття багатофункціонального спортивного майданчика в Бобринці, на відкриття якого приїздив директор Програми  DOBRE (USAID) Беррі Рід.

Нагадаємо, до Дня місцевого самоврядування у стінах Верховної Ради відкрили фотовиставку «Обличчя нових громад» – фотографи у своїх світлинах зафіксували жителів сіл і містечок: вчителів, лікарів, спортсменів, представників бізнесу та влади, людей різного віку, які спільними зусиллями змінюють своє життя у Дніпропетровській, Тернопільській, Івано-Франківській, Миколаївській, Херсонській, Харківській, Кіровоградській областях.

Відкриття майданчика у Бобринці – це короткостроковий проект, але, за словами Беррі Ріда, він сподівається на те, що у майбутньому вони будуть працювати з успішними громадами Кіровоградщини над довготерміновими і великими проектами. Про те, як DOBRE працює в області та як визначити інвестиційно-привабливі проекти для USAID Беррі Рід розповів кропивницьким журналістам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар