Кращі військкомати 2017 року визначили на Кіровоградщині

Днями на базі Кіровоградського обласного військового комісаріату проведено підведення підсумків діяльності військових комісаріатів області у 2017 році. За результатами виконаних завдань визначено кращі військові комісаріати області.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією обласного військового комісаріату.

Серед найкращих військкоматів області – Маловисківський районний військовий комісаріат (військовий комісар підполковник Лисенко А.М.), Знам’янський об’єднаний міський військовий комісаріат (військовий комісар підполковник Чижма О.В.) та Кропивницький районний військовий комісаріат (військовий комісар майор Гриценко А.В.).

За підсумками діяльності протягом 2017 року військовими комісаріатами Кіровоградської області було: призвано на строкову військову службу 1305 осіб, відібрано та направлено до навчальних центрів і військових частин 1422 кандидати на військову службу за контрактом, 61 із яких на посади офіцерського складу, вперше проведено призов громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу в результаті якого відібрано та направлено на проходження підготовки у навчальних центрах Збройних Сил України 68 офіцерів запасу чоловічої та жіночої статі, направлено для вступу у вищі військові навчальні заклади – 162, у військові ліцеї – 28 кандидатів, направлено на навчальні збори резервістів 1784 військовозобов’язаних оперативного резерву першої черги, проведено у Голованівському районі навчальні збори військовозобов’язаних з практичним призовом особового складу загону територіальної оборони.

Окрім зазначеного, військовими комісаріатами області протягом року виконувалися завдання із соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей, військово-патріотичного виховання, увічнення пам’яті загиблих та інші визначенні чинним законодавством.

Відповідно до рейтингу результатів роботи обласних військових комісаріатів у 2017 році визначеному командуванням Сухопутних військ Збройних Сил України Кіровоградський обласний військовий комісаріат посів 12 місце серед 25 ОВК.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар