По вул. Академіка Корольова у Кропивницькому знайшли скаженого кота

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© mygaming.co.z

За результатом експертизи Кіровоградської обласної державної лабораторії ветеринарної медицини підтверджено сказ у безпритульного кота, який знаходився на території мікрорайону Черемушки по вул. Академіка Корольова.

Як повідомляє Лабораторний центр, звернувся за медичною допомогою мешканець міста, який лікував хворого кота. Постраждалому призначено курс профілактичних щеплень проти сказу. За інформацією, наразі проводяться подвірні обходи для виявлення можливих постраждалих від контакту з хворою на сказ твариною. Ветеринарною службою проводяться профілактичні щеплення проти сказу домашнім тваринам.

Сказ – небезпечне, гостре інфекційне захворювання, яке передається від хворих тварин людям шляхом покусів чи ослинення. Захворювання сказом завжди закінчується смертю!

Нагадуємо, що в разі отримання укусів, подряпин, ослинення домашніми, або безпритульними тваринами для проведення медичного огляду та надання антирабічної допомоги необхідно своєчасно звертатись до травматологічних пунктів:

Дітям – до Кіровоградської обласної дитячої лікарні, вул. Преображенська, 79;

Дорослим – до Кіровоградської міської лікарні швидкої медичної допомоги, вул. Короленка, 56.

Нагадаємо, а семирічного хлопчика на Кіровоградщині напав власний пес. Улюблениця родини семимісячний маламут Нора вкусила дитину за обличчя так, що у майбутньому може знадобитися пластична операція. Причини раптової агресії цуценяти господарі не розуміють.

Також наприкінці жовтня була інформація про те, що у Кропивницькому скажений кіт покусав п’ятьох дорослих людей, а також одну дитину.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар