Засновницю новенського театру танцю “В гостях у казки” Ірину Русул нагородять відзнакою з нагоди 35-річчя колективу

фото зі сторінки Ірини Русул у соцмережі Facebook

Заступника директора школи естетичного виховання “В гостях у казки”, керівника однойменного народного художнього колективу України театру танцю Ірину Русул нагородять  відзнакою виконавчого комітету міської міськради “За заслуги” І ступеня.

Таке рішення сьогодні, 20 листопада, одноголосно ухвалив виконком міськради.

Згідно з проектом рішення, Ірину Русул нагородять за особливі заслуги перед містом, високий професіоналізм, відродження та примноження надбань національної культури, активну громадську діяльність та з нагоди 35-річчя театру танцю і 20-річного ювілею школи естетичного виховання “В гостях у казки”.

Відомий не тільки в Україні, а й поза її межами, колектив “В гостях у казки” веде свою історію з 1982-го року, коли на базі Кіровоградської середньої школи №10 вчитель початкових класів Русул Ірина Василівна створила однойменний танцювальний гурток. За цей час колектив виховав не одне покоління талановитих танцюристів і завоював не один десяток престижних нагород. “В гостях у казки” є багаторазовим володарем гран-прі міжнародних конкурсів та фестивалів в Україні, Франції, Туреччині, Македонії, Чехії та Болгарії.

Керують колективом хореографи та балетмейстери-постановники Ірина і Микола Русул, разом зі своєю донькою Аліною.

Хореограф та балетмейстер-постановник Ірина Русул у 2016 році була гостею студії Першої електронної газети. У відеорубриці “Від PERSHої особи” вона розповіла про те, як створювалась танцювальна казка; які цілі ставили керівники на старті; про місто, яке мотивує та надихає.

Новенський хореографічний колектив “В гостях у казки” виграв гран-прі всеукраїнського конкурсу у Дніпрі

Новенський театр танцю «В гостях у казки» виборов гран-прі всеукраїнського конкурсу

Кіровоградці поринули у театралізований світ танцю колективу «В гостях у казки» (ФОТО)

Кіровоградці поринули у театралізований світ танцю колективу «В гостях у казки» (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар