Новенський театр танцю «В гостях у казки» виборов гран-прі всеукраїнського конкурсу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація www.artantre.com

Всеукраїнський конкурс-фестиваль «Розмаїті Самоцвіти» пройшов 8-11 січня 2017 року на сцені львівського драматичного театру ім. Лесі Українки. До Львова на багатожанровий фестиваль-конкурс юних талантів приїхали представники з різних куточків України та з Білорусі: дитячі та юнацькі творчі колективи, а також індивідуальні виконавці. Організатори запросили до Львова художні колективи та виконавців з дитячих шкіл мистецтв; шкіл естетичного виховання; дитячих музичних шкіл, дитячих вокальних студій; середніх загальноосвітніх шкіл; середніх професійних, середніх спеціальних і середніх технічних навчальних закладів. Фестиваль відбувся за підтримки Національної хореографічної спілки України.

Авторитетне журі визначило переможців у різних категоріях: хореографія, вокал, інструментальний жанр, фольклорна творчість, театральне мистецтво , читці , циркове , театри мод та образотворче мистецтво.

Поважне жюрі Всеукраїнського багатожанрового конкурсу-фестивалю “Розмаїті Самоцвіти” визнало народний художній колектив України театр танцю «В гостях у казки» кращим серед 50 творчих колективів. Колектив отримав гран-прі конкурсу та Золотий кубок перемоги. Це наш восьмий гран-прі. Журі відзначило театр танцю грамотою за високий культурний рівень виконання. А педагогів Русулів грамотою «Кращі педагоги».

Театр танцю «В гостях у казки» представив на конкурсі 6 номерів: «Карелофінська полька», білоруський танок «На галявині», «Буковинський танок», «На ставку», «Потоки життя», «Адажіо» у двох номінаціях: народна та сучасна хореографія та двох вікових категоріях: середній і старшій.

Номери “Адажіо”, «На галявині» визнані кращими постановками та відібрані на галаконцерт конкурсу-фестивалю.

Хочеться відзначити чудову організацію свята мистецтв, прекрасні умови проживання, неперевершене харчування, вчасні трансфери, цікаві змістовні екскурсії для учасників конкурсу, прогулянки Різдв’яним Львовом, відпочинок у львівському Торговому центрі “Форум”.

Подяка учасникам театру танцю “В гостях у казки”, які отримали перемогу на конкурсі у Львові, батькам, що надали допомогу під час виїзду до Львову та всім, хто долучився до організації нашої поїздки. Особлива вдячність батькам, які профінансували цю поїздку. Ми перемогли разом. Разом ми – сила! Незважаючи на всі складнощі, труднощі поїздки та  природні катаклізми – ми разом довели, що ми – кращі!  А всій Україні, вкотре, показали, що наша Кіровоградщина – центр хореографічного мистецтва.

Заслужений працівник культури України, керівник народного художнього колективу театру танцю «В гостях у казки» Ірина Русул.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар