У Ковалівському парку “розкидали” граблі

Сьогодні, 28 серпня, у Ковалівському парку митці почали збирати свої інсталяції, які будуть презентувати у рамках національного мистецького фестивалю “Кропивницький 2017”. Тут уже “розкидали” граблі та почали встановлювати композицію з будматеріалів.

Інформує Перша електронна.

Сьогодні митці встановлюють конструкції своїх творінь, проте що з того вийде – поки що не розповідають. Наприклад, біля сцени збирає інсталяцію київський митець Антон Логов. Серед елементів – будматеріали, двері, вікно та стілець. Він каже, що лишати її на ніч не боїться:

“Свою інсталяцію збираю самостійно, повністю її можна буде побачити завтра. На ніч залишати конструкцію не боюся, тут, наче, є охорона, а, можливо, хтось і переночує під інсталяцією”, – жартома розповідає Антон Логов.

За словами київського митця, граблі у Ковалівському парку “розкидав” інший художник – Олексій Сай. До речі, саме ця інсталяція привертає увагу перехожих. Проходячи повз розкиданих граблів, хтось із цікавістю розглядає, а хтось каже: “Подивись, які хороші граблі, нам такі додому треба”.

Нагадаємо, національний мистецький фестиваль триватиме в Кропивницькому із 29 серпня по 3 вересня. На Фестивалі представлять усі мистецькі жанри – театр, кіно, музика, образотворче мистецтво, сучасне мистецтво, які у першу чергу розраховані на молодіжну аудиторію.

На фестивальні заходи, які заплановані у філармонії, квитки можна отримати без проблем. У театрі запрошень більше не залишилось. Проте на відкритих сценах є ще ряд заходів, серед яких і вистави, фільми та концерти гостей з різних куточків України.

Летиція Курята для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар