Минула доба у зоні АТО пройшла без втрат для українських військових

Фото: uacrisis.org

Жоден український військовий не загинув та не був ранений у зоні АТО внаслідок бойових дій минулої доби. На Луганському напрямку вчора було абсолютно спокійно.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

На Донецькому напрямку минулої доби бойові дії низької інтенсивності велися по всьому фронту, за винятком Донецького аеропорту.

«В Авдіївці серед дня стався мінометний обстріл. Протягом всієї доби українські військові зафіксували низку інцидентів із застосуванням легкого озброєння. Також окупанти порушили режим тиші на Світлодарській дузі та на трьох позиціях під Горлівкою», – розповів Олександр Мотузяник.

Всього на цьому напрямку бойовики здійснили 10 обстрілів.

На Маріупольському напрямку бойовики були найбільш активними у Водяному. Незаконні збройні формування порушували режим тиші і вдень, і вночі, застосовуючи при цьому стрілецьку зброю.

«Окрім цього, противник порушував режим тиші у Богданівці, Гнутовому та Лебединському. Всього за минулу добу на цьому напрямку сталося 11 ворожих обстрілів», – зазначив речник Міноборони з питань АТО.

За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, серед бойовиків 9 загиблих і 17 поранених. Разом з тим, розвідка повідомляє, що на тимчасово окупованій території тривають навчання бойовиків, проводиться активна повітряна розвідка та не припиняється військове постачання з Росії.

«Минулого тижня на окупований Донбас прибуло три залізничних ешелони, які перевезли п’ять танків та 25 цистерн з паливом для ворожої військової техніки», – підкреслив полковник Мотузяник.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар