Національний мистецький фестиваль у Кропивницькому триватиме 5 днів

Фото з сайту zlatopil.com.ua
“Культура в час випробувань і реформ” – таким є головний слоган мистецького фестивалю “Кропивницький 2017”, програму якого обговорили в облдержадміністрації учора, 4 серпня.  Національний мистецький фестиваль триватиме в обласному центрі із 30 серпня по 3 вересня.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ОДА.
Як зазначив заступник міністра культури Юрій Рибачук, підготовка до Фестивалю завершується, лишилось узгодити кілька концептуальних та організаційних питань і розпочинати масштабну інформаційну кампанію.
На Фестивалі будуть представлені всі мистецькі жанри – театр, кіно, музика, образотворче мистецтво, сучасне мистецтво, які у першу чергу розраховані на молодіжну аудиторію.
– Фестиваль проводитиметься не як розвага, це платформа, яка розкриває безліч сучасних актуальних тем та відповідає викликам часу, – наголосив продюсер Сергій Проскурня.
Окрім мистецької частини фестивалю заплановано провести 7 великих дискусійних платформ. – Проводитимуться майстер-класи та лабораторії сучасної драматургії і режисури, критики, дитяча платформа, “круглий стіл” – ЗМІ і культура та інші, – повідомив Сергій Проскурня.
На мешканців та гостей міста очікують два великих концерти патріотичного змісту, що заплановані на 2-3 вересня.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар